- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrom
tag
SPOILER
Már meg is adtad rá a választ!
Mégpedig a Duty-tól tudsz venni, de már fentebb leírtam ezt régebben. Hozzájuk be kell állni és utána az árustól megkapod.
Dee akár azt is csinálhatod, ha nem hozzájuk álltál be, akkor kinyírod őket. és az egyik csávónál van.
Sajna ha ezt nem teszed meg, akkor csak a pálya végefelé lehet ilyen fegyót szerezni mégpedig a monolitos katonáktól. De azt is csak 1-2 embertől.
RPG vetőt nem is fogsz találni ezt most mondom!!!
Ez is egy BUG! Az v1.5.05 javításba már bele tették, mert mindig ugyan abba a ládába rakja be, mégpedig az Army Warehouse részen bent a bázison van egy tank és amellett van egy láda és oda rakja be mindig, akárhányszor kezded el. De kb 3 rakétát lehet találni az egész játék folyamán, én nem használtam eladtam a pi...a.
Viszont Bulldog gránátvetőt találtam a vöröserdőben, ahol a barlangba kell bemenni az iránytű relikviáért, és ott a föld alatti részen van ilyen áram anomália. Na ott van 1 szekrényben.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI PRO B650-S Wifi AM5 alaplap eladó
- ViewSonic VVX2780-2K, 27 inch, QHD, HDR, IPS, 170 Hz, 1 ms gamer monitor eladó
- hp omen 15
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő