- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az átlagnál nagyobb eséllyel pusztulnak el a Western Digital egyes HDD-i
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
ez az amikor elhagyod a kordont, ugye?
alagútból lépsz ki. előtted keresztbe egy kidőlt fa, valamint szidorovics közli veled, hogy őrültség volt odamenned, és hogy a katonaságtol egy stalker csakis egy golyót kaphat. ha ezaz, akkor netégy semmit. ugyértem ne hadakozz velük, majd később
amit én tettem: sprintben kikerültem a baloldalon lévő keritést és elfutotam balra... ahol tudtam fedezéket kerestem. pár másodpercre csak...és futottam tovább...
de vigyázz, mert lesz egy kis szakasz ami roppant sugárdózisos...túllehet élni.
ha rádszól szidorovics, hogy gratuláljon amiért megléptél a hadsereg elől, szól hogy nézz be hozzá...és a sztori folytatódik
remélem segitségem érthető volt. próbáltam előszedni legjobb írástudásomat
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Siguro TURBOVac Elite AI robotporszívó - Új, 3 év garancia, akciós ár!
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest