- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
Én voltam ott magamtól is, az Oasis-os küldi felvétele előtt! Mindig visszalök egy adott helyre valami "mágia".
Most a video alapján látom, hogy mit kell tenni, de MÉGIS, hogy a halálba kellett volna ebből egy mezei játékosnak rájönni, hogy 6x kell szaladgálni a csillagok alatt, hogy beengedjen az artifactos terembe?!! Vagy elmondja valaki az NPC-k közül, ha eleget faggatod??
Óbasszus! Dráma.DE AMÚGY jó a játék tényleg, a többi küldetés eddig ment, Pripyat-ba értem át épp.
-
frame>24
addikt
Amúgy azt keresem itt, hogy steam-en beszereztem a game-et loyality promo formájában, így 2700-at fizettem érte... (a SoC-ért 500-at
)
EZ már végre jó game, ha az első rész így jön ki, mekkora telitalálat lett volna!!
szerk.#1641) Misua: ok-ok, látom mán.
szerk2: most nézem, hogy a 4. bekezdés se rossz, a nyersfordításból -
frame>24
addikt
És ezt mégis hogy képzelted???
namindegy, hogy nevessetek, becopyzom a google translate-et:
A vastag betűvel kielmelt résznél hangosan röhögtem...
- Bemutatták az új történet küldetéseket
- Szervezett számos jeleneteket.
- A rengeteg új karaktert.
- Az éjszakai, az összes NPC-k, szinte nem látok.
- Changed HUD, azzal a kiegészítéssel, új funkciókkal.
- Tekintettel a különböző újításokkal egészítette ki a menüt a beállítások haladó mód, ahol beállíthatja a módosítás az ízlése.
- Új típusú fegyverek, bronekostyumov, tárgyak, gyógyszerek, élelmiszerek, felszerelések, stb Új fegyverek és bronekostyumy is javítani kell.
- Most már minden egyes kaliberű fegyverekhez szükséges megfelelő sál.
- Changed leírása fegyverek és bronekostyumov.
- Egy új jelenség - a napfogyatkozás.
- Minden hely tömve vannak az új titkok és búvóhelyet, egyelőre egy ilyen 110.
- Új szakok karakterek: parancsnok, testőr, megtakarítók, tenyésztő, és a kereskedők.
- Revised jellemzői minden típusú fegyvereket.
- Tud korszerűsítése mellékhatásai vannak.
- A rendszer segítségével a karakterek, mint a "takarékos" tölthet el egy hatalmas számú különböző ügyletek.
- Will további lehetőségeket, hogy a megrendelések a ritka elemeket.
- Az új tárgy - egy könyv a taktika a hadviselés. Lehetővé teszi, hogy vizsgálja meg egy bizonyos típusú fegyvert, annak érdekében, hogy folytassák a forgatás a vizsgált fegyverek - csinál több kárt.
- A vonal korszerűsítésének - az új fejlesztések.
- Added három hatalmas adatbázist csoportba sorolhatók: Bandits (Creek), Hajnal (Jupiter), Monolith (Pripyat) Mindkét említett csoportok csatlakozhatnak ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest