- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeketePok
tag
válasz
' Tzs , #33517 üzenetére
A Hubai alltal modositott verzioval jatszom,ami a tudnivalok elolvasasat ileti azt megtettem de enyhen szollva is elegge nagy zur van benne mivelhogy azthiszem google forditotta katyfasz.Annyit azert kihamoztam belole hogy a szerszam spawnolas bizonyos semakat kovet namostmar nalam a 3. sema mukodik minden szerszam ott van ahol a hermadik semaban irja ugy Zatonon mint Jupiteren csupan a Zatoni durva munkahoz valo szerszamkeszlet hianyzik.Ugyancsak a tudnivalokbol kihamoztam,hogy allitolag a dilissel ertsd Noe csak akkor lehet beszelni ha megkapod a helikopterek felkutatatasa -SZKAT-kuldiket vagy tevedek?
Ja es spawnolos segedeszkozt en is probalatam hasznalnai -sikeresen el is basztam ezzel nehany dolgot es egy nagyon korai mentesrol visszakellet toltenem_de a szerszamokon kivul mindent bespawnolt majdnem csak amit kell azt nem.A spawn mod neve Skidz spawn menu
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HP 840 G3 Laptop 14" FHD/i5-6Gen/DDR4 8Gb/256GB SSD M2/Bluetooth/CAM 6hó Gari
- HP 840 G3 Laptop 14" HD/i5-6Gen/DDR4 16Gb/256GB SSD M2/Bluetooth/CAM 6hó Gari
- Dell 7390 Slim Laptop 13,3" FHD/i5-8Gen/DDR4 8Gb/256GB SSD M2/HDMI/BT/USB-C/CAM 6hó Gari
- Western Digital 3,5-es 3TB HDD-k
- Seagate Enterprise NAS HDD 3TB 7.2K 128MB SATA III 3.5''
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest