- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Házimozi haladó szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
L85A2-höz egyszerűen nem tudok Yanov-ban 5.45-ös lőszer venni. Eddig simán csak quicksave, visszatölt és újra volt Hawaii-nál 30 db. Most 2 napja körözöm és semmi. A kutatók stalkereinek a védelmezése kellően kifogyasztott az ammóból.
Más: odaadtam a 3 Veles detektort az árusnak a bunkerben, azt mondta amint megkapja Owl a cuccokat küldi vissza ami nekem jár. 2 napot aludtam de semmi. Mikor fogom megkapni az új detektorom? -
trassher
addikt
válasz
marked one94 #4435 üzenetére
Este mivel vaksötét van és lámpát kell kapcsoljak ugyanúgy meglátnak nem? Nightvision-öm az nincs. Amúgy Misery moddal játszok, nem tudom ez számít e valamit.
-
trassher
addikt
Sziasztok!
Mercenary camp-nél vagyok ahonnan el kell lopni a laptopot az infókkal. Bemásztam a csőbe de ki már nem tudok kimenni a résen. Ez most bug vagy mi? A végigjátszásban is ezt a módszert írják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest