- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Forrmell.enn
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- iPad topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harness
csendes tag
Sziasztok!
Lenne kedvetek egy S.T.A.L.K.E.R. találkozóhoz Bp-en valamelyik belvárosi sörözőben mondjuk a jövőhéten vagy más megfelelő időpontban?
-
Harness
csendes tag
Valakinek itt szintén volt ilyen problémája, ami megoldódott. Ha rákeresel megtalálod az illetőt, ugyanezzel küzdött. Én is magyarítással játszom, a verziószámot nem tudom pontosan, de a legutóbbi van fenn, amit nem ma adtak ki, nem ütköztem bele ebbe a problémába.
Nem emlékszem lehet-e doki nélkül folytatni, a Sztalker szép nyitott játékmenetet és befejezést kínál. Mindazonáltal, hogy orvosi felszerelést nyújt jó érzés életben tartani.
-
Harness
csendes tag
Indítottam egy témát, amiben egy online sokjátékos világ kidolgozására invitállak:
-
Harness
csendes tag
Sziasztok!
Harness vagyok, STALKER és Crysis játékos. Alapvetően mesterlövész, mostanában közelharcot gyakorolom. Szeretem a nyitott játékmenetet a fejlesztés lehetőségét.
Eddig 3-4szer vittem végig. Általában három nap alatt.
Szabályokat állítok fel, aszerint játszok. Első alkalommal nem öltem STALKER-t minden társam átjutott Prypiatba.
Mostanában időnként mentek, keveset töltök vissza. Egyensúlyba hozom az életben maradást a harc folyamatossággal. Viszonylag kevésszer esik el Stalkerem.
Szeretem a szociális és a diplomatikus hozzáállást tanúsító játékostársakat.
A fórumhozzászólások nagyon segítő építő jellegűek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest