- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. H ezt a modot használom: SGM 2.2 Enot edition akkor nehezebb is a játék vagy a játék menetnek nem befolyásolja ezt a részét? Mármint az alapjátékot könnyebb végig játszani?
-
Sixty21
aktív tag
Végre elindult a játék gond nélkül. Most ismerkedem a játékkal. Lenne egy olyan kérdésem, hogy az első küldetést megcsinálom mikor meg kell tisztítanom a falut. Utána jön egy kitörés és hogyan tudom a búvóhely ajtaját kinyitni? Azt írja próbáld meg kinyitni az ajtót de F nyomására nem reagál. Mit kell ott nyomnom/csinálnom?
-
Sixty21
aktív tag
Mit próbáljak még meg? Amúgy az számít, hogy a játék(még) nem eredeti?
-
Sixty21
aktív tag
válasz
rétisün #14270 üzenetére
először indításnál fsgame hiba volt. Azt meg csináltam úgy, ahogy a videón van. Ki tettem az ikont az asztalra és ki töröltem a /bin részt és át neveztem az ikont. Játék hiba nélkül el indul és a menübe be állítom a grafikát meg egyebeket és be tölteni az új játékot de ki dob ezzel az x-ray 1.6 működése leáll dologgal. Mindig rendszergazdaként indítok mindent win 7 óta.
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Feltettem mindent a megfelelő sorrendbe ahogy le van írva az első hsz-be. Töltené be a játékot és ki dob X-ray 1.6 működése leáll dologgal. Ez mitől lehet? Mindent a leírtak szerint telepítettem. Lehet nem tetszik a win8 a játéknak? Olvastam olyat, hogy a játék mentési mappából töröljem az user ltx-t megtettem de ugyan az a hiba. Valami ötlet?
-
Sixty21
aktív tag
Sziasztok. Most fogom telepíteni a Call of Pripyat játékot. Olvastam sokat a fórumba(1óra kb) Olyan kérésem lenne, hogy patchet meg a többi dolgot honnan tudom leszedni? Googléba nem jutottam messzire vagy csak rossz helyen keresem. Az összes mod kéne és magyarul Ebben tudtok segíteni? Olvastam, hogy jók a módok és gondoltam ki próbálom őket de ez a sok sgm+magyarítás nekem kínai. Nagyon megköszönném ha tudnátok segíteni.
Köszönöm előre is és bocsánat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest