- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Papa Joe #35173 üzenetére
Tényleg, már rémlik. Egy jó moddal még fel lehetne dobni, ennyi idő után már valahogy nem fogott meg az eleje.
Régebben nem is figyeltem fel arra, hogy ekkora frakcióháború zajlik az elején.
Máskor mutánsok hordában jöttek-mentek és azokra lövöldöztek, de itt nem tudom miért paprikázódtak fel ennyire a kedélyek. Még meg is sebesültem, amikor a harcolók közelében csámborogtam.(#35171) Aarpok
Szakállt sem kell félteni, a kormány formájú képződményért egyből fizetett Tonhalasnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- PlayStation 5
- Parkside szerszám kibeszélő
- Építő/felújító topik
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Acer Swift Go 14 Oled (intel version)
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- i7 5930k, MSI X99, EVGA RTX 2080 Super Hybrid (Ritka), ssd + HDD, BeQuite Torony
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő