- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- ZIDOO médialejátszók
- ASUS ROG Ally
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
borovi #34613 üzenetére
Na latod, a Palika fozes kimaradt
Abszolut jo otlet, ha mar a ruszkiknak mukodik, hogy a vodkajuk sugarzasallast biztosit, akkor mar mi se maradjunk el mogottuk, jofele posvanylebol es lapi moszatbol fozve
De kulon poen, hogy xFreex erre is gondolt, a Turul modunkban van a Szkvadovszk tetejen egy ladaban 1 uveg Pal Ilonka, meg egy oldal szalonna is
, meg Sport szelet, hogy tobbet tudjunk nyargalni, a Turo Rudi kimaradt, asszem.
Hat igen, Koszanal lehet vasarolni, de minek?!....
A multkor elfelejtettem leirni, hogy a csaposnal ugy csinaltam, hogy elotte allva gyorsmentes, kilepes a menube, majd betolt, es kb 4-5 probalkozas utan a Mikulas meghozta azt a szajret, amire epp szuksem volt
A kovi vegigjatszasnal, mar te is megoldhatod igy...(mellesleg engem is nagyon bosszantott a dolog)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest