- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
válasz
Antonius1978 #34602 üzenetére
Elolvastam. Olvasás közben villant be, hogy már olvastam egyszer, akkor, amikor fölraktad ide a fórumba. Már akkor is tetszett, sok jó ötlet van benne.
Szerintem lehetne benne valami pálinkafőzős feladat is (ha már kolbász van), ahol a sugárvédelmi kisüsti főzéséhez össze kell szedni a lepárló darabjait különböző helyekről.
A mod megvalósítása persze iszonyat nagy munka, és főleg csapatmunka, de ezt úgyis tudod.Más. Egy mentésben, visszaérkezve az erőműtől, megnéztem Kósza kínálatát Pripjatyban, mert többször említetted, hogy nála is lehet vásárolni. És tényleg!
Majdnem akkora kínálata van, mint a csaposnak volt! Csak persze tök fölösleges. Ha nem hagynánk el Csernobilt hamarosan, és még lehetne kószálni a pályákon, akkor volna értelme. De kb. 5 percre vagyunk a befejezéstől... -
borovi
aktív tag
válasz
Antonius1978 #34602 üzenetére
Köszi a linkeket, este elolvasom a sztorit.
Azon mosolygok magamban, hogy a képet először én tettem föl itt a fórumban, akkor csaptál rá, hogy milyen jól illik a készülő játékodhoz...Ezek szerint tényleg tovább vitted a dolgot. Picikét máris hozzájárultam a modhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest