Hirdetés
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Dell notebook topic
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
En azt tudom hogy nem tudost jelent, hanem hogy egy tudos, es eloszor a nevebol kialakult/kialakitott mertekegysegre gondoltam - a Farádra - de ez meg hulyebben hangzik mint a Faraday, a Faraday meg azert hangzik hulyen, mert egy angol nev, es nem lenne keresnivaloja a Zonaban,mellesleg semmit sem jelent, azaz nem beszedes nev, mint pl Lovesz, vagy Furge stb, ezert gondoltam arra, hogyha Faraday eredetileg egy tudos volt, akkor atvitt ertelemben a nevet lehetne forditani,atalakitani valami olyanra, aminek koze lehet egy tudoshoz, es a legkezenfekvobb otlet, az ugye az eszere szokott utalni, azert tetszik nekem a Langesz.Egyreszt mert jol is hanzik, nem is hosszu, csak 2 szotagbol all.
A Pukkancs azert nem tetszik nekem szemely szerint, egyreszt mert nem hangzik maga a szo frappansan, masreszt a szo hallatan nekem egy vadul ugrandozo oklomnyi pincsikutya kepe villan be.Az viszont igaz, hogy jobban utal egy robbanekony termeszetre, viszont mint mondtam, a pukkancsrol kutya villan be, a zabosrol meg ember, a zabos meg jol is hangzik es rovid is.
De majd szavazasra bocsajtjuk a neveket, sot emelle meg masnak is lehet valami frappans otlete, ami talan jobb lesz mindegyik javaslatnal

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Diablo Immortal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Háztartási gépek
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- HP ZBook Fury 15 G8 -i7 11850H/32GB/1TB SSD/RTX A3000
- MSI Cyborg 15 A13VF-862 RTX 4060 8GB / i7-13620H / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garancia
- LG OLED 65 C21 4k kitűnő állapotban
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield