Hirdetés
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 3D nyomtatás
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdő
tag
válasz
Dhampir #33120 üzenetére
Nehéz kérdés, nekem a Hullócsillag is nagyon tetszett. De nem hiszem, hogy választani kellene, inkább mindkettőt játszani! Nem zárják ki egymást, és egy kicsit más a stílusuk. Most ez a frissebb élmény, ezért ezt ajánlanám, de a Hullócsillag is nagyon jó, és SaGa jóvoltából magyar. Remélem, egyszer a WoT is az lesz, mert rászolgált!
Már többször elővettem az SGM / Diverzáns vonalat, és szeretem is ezeket, de annak, aki új kihívásokra vágyik, mindkettő nagyom jó továbblépési lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest