Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
morbias2
üzenetére
Az Enot valoban tokos kis mod, en is vagy 3x vegigtoltam, de probald ki az ajanlott modokat, nem fogod megbanni.
A Way in Pripyat nagyon utos tortenettel rendelkezik, es van neki egy egyedi hangulata, amit semmilyen mas modnal nem lattam meg.Ez abban nyilvanul meg, hogy nincsenek benne mutanshordak meg sok ellenfel, hanem ellenben ez ad neki egy olyan nyomaszto hangulatot, hogy kihaltak a palyak.Szerintem ez volna az igazi Stalker hangulat, hogy minden kihalt, sivar.Nalam ez a mod viszi a primet, meg akkor is, ha vannak mas modok, amelyek tortenetileg esetleg valamivel felulmuljak.
A Spectrum Project egy teljesen uj mod, vadiuj tortenettel, figyelj arra, hogy a jo valtozatot szedd le, en valami korabbi verziot szedtem le, es abban csak egy bizonyos pontig volt elkeszitve a mod, megszivtam...SAGA oldalan valoszinuleg megtalalod, ha jol emlekszem, akkor magyaritotta is.Egyesek szerint kb ilyen kellett volna legyen a Lost Alpha.
A Suttogasok/Sohajok Volgye is egyedi tortenettel bir, es egy teljesen uj egyedi palyaval,egyetlen hibaja, hogy el lehet benne keveredni, azaz neha nem tudod hogy mit mikor es milyen sorrendben csinalj, de attol meg jo.
Meg ajanlani akartam egy masik modot, kisse olyan Enotszeru, van benne 1 uj palya is, de most nem jut eszembe.A hibauzenetnel kb az lehet a baj, hogy van valamilyen targy, amit vagy egy szereplo ker toled es nincs neked, vagy pedig nala kellene legyen, de megsincs, valami effele...tobbet nem tudok kihamozni belole egyelore.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Gumi és felni topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- További aktív témák...
- MacBook Air M4 13" 16/256GB 2028.07.24. iSTYLE jótállás 21 töltés
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 brutális gamer laptop munkaállomás, i9-14900HX, RTX 4060, szép állapotban
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Újszerű kék Bose QC Ultra - 7 hónapos, 17 hó amazon.de jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
shield