Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OnePlus Pad 3
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nikon DSLR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
válasz
shield
üzenetére

Nem annyira rossz játék ez, mint az első benyomásaim alapján mondtam, de jobb is lehetne. Nagyon sok küldetés ugyanaz, mint a CoP-ban, és grafikailag is jóval szegényesebb annál, illetve a modokban megszokott látványvilágnál. A fegyverek is valahogy furcsák benne. Lehet, hogy a valódi fegyverekhez próbálták közelíteni a tulajdonságokat, de szerintem rosszul, mert némelyik alaposan széthord. Én már lőtem AK-val, tudom, hogy ekkora szórása azért nem volt.Egyelőre jegelem Zulu történetét, mert SaGa elkészült az SGM magyarítással, így most inkább arra repülök rá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Arc Raiders
- OTP Bank topic
- Nintendo Switch 2
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus Pad 3
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős Multimédiás Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEKETE
- BOMBA ÁR + GARIS - Lian LI GA II TRINITY 360 SL INF - VENTI MENTES
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő