-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Antonius1978 #14139 üzenetére
Eddig a súlyhatár átírása működik a Sniper-ben. A nagyon leromlott páncél, fegyver eladás és javítás korlátozását hiába írtam át nem működött, ami állítólag az alap játékban nem okozott gondot. A készítők szerint igen fontos lehet, mert biztos építettek bele ellenőrző funkciót. Ha a megváltoztatott fájlok voltak a játékba akkor már nem volt hajlandó a következő pályát betölteni. Kénytelen voltam az eredetit visszamásolni.
Amit észrevettem, ha egy eléggé leromlott tárgyat sokáig tárolok, akkor nagyon lassan javulnak. Már több cucc is annyira javult, hogy már eltudtam adni. Ennyi a kárpótlás a korlátozásért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jövedelem
- Milyen notebookot vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Revolut
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- trek81 károsultjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest