Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Antonius1978
üzenetére
Eddig a súlyhatár átírása működik a Sniper-ben. A nagyon leromlott páncél, fegyver eladás és javítás korlátozását hiába írtam át nem működött, ami állítólag az alap játékban nem okozott gondot. A készítők szerint igen fontos lehet, mert biztos építettek bele ellenőrző funkciót. Ha a megváltoztatott fájlok voltak a játékba akkor már nem volt hajlandó a következő pályát betölteni. Kénytelen voltam az eredetit visszamásolni.
Amit észrevettem, ha egy eléggé leromlott tárgyat sokáig tárolok, akkor nagyon lassan javulnak. Már több cucc is annyira javult, hogy már eltudtam adni. Ennyi a kárpótlás a korlátozásért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple TV+
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Autós topik
- LG LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Logitech G PRO X Wireless Használt, jó állapot / Dobozával és minden tartozékával / Hibátlan működés
- Komplett szimulátor rig (Moza-Simnet-Trak Racer-Sparco)
- Corsair Vengeaínce CMK32GX4M1D3000C16 4 x 32 GB RAM KIT !
- Logitech G PRO Wireless / Használt, jó állapot / Dobozával és minden tartozékával / Hibátlan működés
- Eladó Ryzen 5 + RTX 2060 Super - 8 GB RAM - B450m
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4061, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz (ELKELT)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield