Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Aarpok
üzenetére
Nem rossz ötlet, de mellette van egy Linux partíció is a fontos dolgokhoz (dual boot), így nem izgat, ha valamilyen katasztrófa miatt összeomlana a Windows, bár nekem több évig sem szokott probléma lenni a Vistával, és a Windows 7-tel sem.
Sikerült problémamentesen elindítani rendszergizdaként, és Tamerlan keresése során eljutottam az Északi előörsig (útközben kifüstöltem a banditákat), de amikor tűzharcba keveredtem velük, akkor leállt az XEngine már megint. A kézzel beírt mentéseim azonban megvannak.
Mára elég is volt ennyi. Viszont nagyon kemény tűzharcokba keveredtem eleddig, és kevés a radioaktivitás elleni szerem, pedig már a kereskedőtől is vettem. Nehéz lesz itt rendes rucira pénzt keresni (Gun addon nélkül!).

Tamerlan mélg nincsen meg, de rossz pénz nem vész el.

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Senki sem töröl ennél jobban
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- További aktív témák...
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4061, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

shield