- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mini-ITX
- Kompakt vízhűtés
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Dekóder az mi?
Dekóder a Veles detektor? Abból kell összeszedni hármat. Egyet úgy emlékszem küldetésért kaptam, egyet egy hullánál találtam Zatonban a Fueling Station mellett egyet pedig Kopachynál találsz Jupiterben a markoló fülkéjében.
A Galacsin és a Húscafat képződményt kitörés után Zatonban érdemes keresni. A Galacsin (Kolobok [link]) csak egy helyen "terem" mégpedig az Oakpine anomália tetején Zatonban. Volt egy küldetés amiben meg kellett keresni, nos nekem azóta nem termelődött újra, szerencsére amit akkor Beardnek eladtam, még ott volt nála így meg tudtam venni.
Húscafat sokkal gyakoribb, akárhol lehet találni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple MacBook A1278 (late 2009) notebook olcsón !
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- HAVN HS 420 PC ház, Midi-Tower, E-ATX, edzett üveg - fekete
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest