Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
' Tzs ,
üzenetére
Lehet hogy az Inkubator is nagyon jo, azt irtak rola (de nekem valamiert nem tetszett a videok alapjan), es a Dreamcatcherben is vannak idegesito dolgok, pl ilyen almok, ahol az elmedben setalsz es ki kell juss, meg meg kell keress dolgokat, na az is baromira idegesito, de megertem, mert a tortenettel jar, kb olyan 10-20%-at teszik ki a rendes jateknak, es a vege hihetetlenul nehez, ilyen stalker moddal meg sosem talalkoztam, ahogy belepsz 1 helysegbe az eromuben, van 5-10 monolitos, akik gyorstuzelo automata fegyverekkel 3 masodperc alatt leszednek, esetleg granat, vagy raketavetovel tudod oket kipiszkalni a fedezekek mogul, en pl a Gausst hasznaltam, vagy 50x visszatoltottem osszesen az eromu palyat, kiakaszto, csak azert kinlodtam vegig, mert mar belefogtam, erre keszuljon fel mindenki aki ki akarja probalni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Raspberry Pi
- Battlefield 6
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield