Hirdetés
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Billentyűzet gondom van
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- iPad topik
- 
			  PROHARDVER! Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat. 
 Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Antonius1978 addikt Szia, batoritom az otletet   ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) , a mod amelyrol szo van az a Turul mod, a multkor elgondolkodtam azon, hogy nevezzuk el PH Turulnak, mert a dolog magva itt fogant meg a PH forumon,mint irtam egyszer majd reszletesebben kifejtem hogy hogy s mint. , a mod amelyrol szo van az a Turul mod, a multkor elgondolkodtam azon, hogy nevezzuk el PH Turulnak, mert a dolog magva itt fogant meg a PH forumon,mint irtam egyszer majd reszletesebben kifejtem hogy hogy s mint.[link] - itt talalod a 2 allomanyt, melyet a jatek Patch alkonyvtaraba kell bemasolnod, majd elinditanod a jatekot es jatszanod, ennyi. Amugy ha mar paran jatszodtok vele, akkor ne habozzatok irni rola, hogy ti hogyan latjatok a modot, mert valahogyan szeretnem ha befejezodne, tulajdonkeppen jatszhato, de vannak benne befejezetlen, vagy meg nem valosult dolgok, pl at kellene irni egyes helyeken a szovegeket, hogy pl tajekoztatast kapjunk, hogy hol keressuk az 5 uj kepzodmenyt, meg hianyzik az is, hogy hogyan kapjuk meg az egyes uj Exokat, otlet volt ra, de meg nem valosult meg, itt most a Zsoldos es Monolit Exo-ra gondolok, nem tudom, hogy megkapjuk-e a Bandita Exo-t ha rosszfiut jatszunk, meg ilyenek.Pl a szerszamkeszletekrol meg tudjuk kerdezni a kornyeken levo sztalkereket, van amikor ertekes tajekoztatast adnak, xFreex ezt megcsinalta. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Filmvilág
- PlayStation 5
- Gurulunk, WAZE?!
- Battlefield 6
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) , a mod amelyrol szo van az a Turul mod, a multkor elgondolkodtam azon, hogy nevezzuk el PH Turulnak, mert a dolog magva itt fogant meg a PH forumon,mint irtam egyszer majd reszletesebben kifejtem hogy hogy s mint.
 , a mod amelyrol szo van az a Turul mod, a multkor elgondolkodtam azon, hogy nevezzuk el PH Turulnak, mert a dolog magva itt fogant meg a PH forumon,mint irtam egyszer majd reszletesebben kifejtem hogy hogy s mint. shield
 shield