Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#47205632 #34069 üzenetére
A veles detektor megvan, egyszer csak megjelent Bagolynál.
De most már van egy harmadik dokumentum is nálam a dokitól amibe titkos anyagok vannak és nem tudom kirakni sehova és nem veszi át senki. A bárkánál lévő palihoz ha odamegyek csak annyit mond viszlát...
Pripyat kellene már átmenni, de oda nem fogok, megnézem az alföldet mint új pályát, mert pár éve mikor játszottam annyira akadozott meg folyamatosan zsoldosokat rakott mögém, hogy hanyagoltam. Bár szerintem ez most is változatlan lesz, mert nem adtak ki hozzá javítást azóta se csak most van 300k rubelem, talán tudok venni valami jó ruhát. Aztán ha meguntam akkor megyek is át a Lost Alphára.
Utána meg majd a CoC-ot próbálnám ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- sziku69: Szólánc.
- YouTube
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingatlanos topic!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest