- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#47205632 #34069 üzenetére
A veles detektor megvan, egyszer csak megjelent Bagolynál.
De most már van egy harmadik dokumentum is nálam a dokitól amibe titkos anyagok vannak és nem tudom kirakni sehova és nem veszi át senki. A bárkánál lévő palihoz ha odamegyek csak annyit mond viszlát...
Pripyat kellene már átmenni, de oda nem fogok, megnézem az alföldet mint új pályát, mert pár éve mikor játszottam annyira akadozott meg folyamatosan zsoldosokat rakott mögém, hogy hanyagoltam. Bár szerintem ez most is változatlan lesz, mert nem adtak ki hozzá javítást azóta se csak most van 300k rubelem, talán tudok venni valami jó ruhát. Aztán ha meguntam akkor megyek is át a Lost Alphára.
Utána meg majd a CoC-ot próbálnám ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Proxmox VE
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Google Chrome
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Napelem
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- 2tb nvme PCIe 4.0 ssd-k bontatlanul, Wd SN5000,
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Nokia 8 Sirocco 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest