- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gaming notebook topik
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
shield #33255 üzenetére
Aha, meg a Lost Alphara is gondoltam.
Modokban annyira nem vagyok járatos, de ha a The Way to Pripyat hibáit kijavították volna (küldetések irányának mutatása) akkor talán elsőnek azt ajánlanám.
Igazából a modokkal az a gondom, hogy rengeteg hiba van bennük, ami sokszor még Windows alatt sem megoldott probléma. Ilyen instabil programokat át portolni Linuxra önfütykösön lövés lenne szerintem.
Egyébként amiket régebben próbáltam (majd belinkelem), pár mod gond nélkül futott Linuxon is, akár a PlayOnLinuxszal vagy önmagában a Wine programmal is Windows-os volta ellenére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Befutott a Meizu friss csúcsmodellje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest