- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- Mégsem olyan jó ötlet a Mad Max mód: vizsgálódnak a Tesla ellen
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Raspberry Pi
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
ennél a modnál, ha az actro-ltx-et piszkálod, nem tölti be a mentéseket...bármi mást át lehet írni (én legalábbis átírtam pár arti tulajdoságát, fegyvereket) de az actor.ltx-től crashel.
ezt említették már korábban is, talán külföldi (orosz?) fórumokon is volt róla szó (ha jól emlékszem ezt saga írta) de senki se tudott rá mmegoldást azon kívül, hogy az actor.ltx-et nem piszkáljuk

a hud megváltozására nem tudok mit mondani, én általában 2 perc után váltok az enot hudjára.
mielőtt felteszed, csinálj mentést a gamedata mappáról!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fitbit Versa 4 okos óra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield