- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- OLED TV topic
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SSD kibeszélő
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
CJ4567 #28258 üzenetére
A barlangban még nem voltál? Akkor igen. És mintha ott lenne valami fontos cucc, amit nem szabad eladni.
Belenéztem a pdf-be, ott le is írják, miket tarts meg, ha találsz belőle. Tej, gomba (a gombával sokat szenvedtem az első "angol" verziónál, akkor váltottam át oroszra és jöttem rá, hogy fordítani is csak oroszból szabad, mert az angol néha borzalmas, a gombakonzervet is valami zöldborsónak sikerült átgooglizniük), vodka. Meg a feladatleírásnál szólnak, hogy ne add el a hangtompítót.
Nekem a barlang azért nem ugrott be, mert automatice bementem oda még mielőtt leadtam volna a pda-t és azt hittem, márt túl vagy rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Revolut
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Eladó Garmin Forerunner 955 óra + egy Garmin RD (Running Dynamics) Pod
- Helldivers 2 Limited Edition(Bontatlan, garanciális)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 590 8GB, I5-7500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (48)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660Ti, I3-10105, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (47)
- NESCAFÉ Dolce Gusto GRANDE INTENSO kávékapszula
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest