Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SaGa59

    őstag

    válasz shield #26422 üzenetére

    Nem, csak legyen, aki lefordítja.
    Nekem még mindig több ezer sor van a másikból.
    Viszont közben kiderült, hogy mi az oka annak, hogy a banditák lerohanják a Szkadovszkot, amiről szó van az SGM modokban.

    Gondolom mindenkinek megvan az a szolgálatos tag, akinek az SGM-ben küldenek egy "tüzijátékot" a Szkadovszkról és az rögtön jól fel is robbantja magát vele, ha az ember nincs résen, ott pusztul. Nos ő egy szolgálatos "nagykövet" féle és a Janovon állomásozó szolgálatosok küldték Zatonra, mert megállapodtak Szultánnal, hogy a banditák rendszeresen betámadják a Szkadovszkot,és megpróbálják kiszorítani a szabadúszókat. Aztán ha már eleget csatáztak a banditákkal (ez persze már nincs benne a Szultánnal kötött üzletben), a Szolgálat felajánlja a szabadúszóknak, hogy megszabadítják őket a banditáktól, cserébe a Szkadovszk lesz a Szolgálat helyi bázisa. Merthogy a Janovról nem tudják kiszorítani a Szabadságosokat és szeretnének saját bázist maguknak. Viszont mivel Bagoly (ebben a modban Goblin) utálja a szolgálatosokat, nem sikerült rávenni őket, hogy beengedjék, így a Szolgálat a maga módján próbálja megoldani a kérdést.

    Nos ez valahogy félresiklott, Morgant a másik szolgálatost az Erdőgazdaságban a banditákkal együtt lelőtték a sztalkerek, miközben épp a banditákkal üzletelt a Szolgálat készletével. Ez a szeretetcsomag a címzett szerint a felszerelés árát tartalmazza, de a küldője inkább bombát tett bele...

    [ Szerkesztve ]

    STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Új hozzászólás Aktív témák