- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
BalaNce87 #2256 üzenetére
Szia!
A játékban elég könnyű fegyvereket találni. Néhány kuriózum fegyvert is lehet simán találni. Én pl. gépágyut találtam zombinál.
Az ak minden esetben jó választás, nagyon jó általános célú fegyver. Persze vannak jobb speciális fegyverek, de ak-hoz skulót tonnaszámra találsz. Én nátó fegyvert csak hobbiból tartok.
Az artikból pár jobbat eltehetsz, 1-2-t, akkor is egy idő után raklapnyi lesz. Páncélt én eddig alig találtam, a fejlesztéshez való szerszám sem triviális.
Sok kisebb jól fizető küldetést nem ad ki a játék, csak akkor tudsz róluk, ha elbeszélgetsz a többi sztalkerrel. Ezért érdemes mindenkivel szóba állni.(#2261) BalaNce87:
Ha szeretsz szöszmötölni, akkor jó helyen jársz.
Én megy egyáltalán nem maradok kint, éjszaka alszik a sztalker.
Jah fűrésztelepen dumálni kellett volna. Pár konzervért simán beengednek és cuccolhatsz. Ez egy ilyen ész játék. Előbb kérdezz aztán lőj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- Milyen okostelefont vegyek?
- ASUS routerek
- Óra topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest