Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BalaNce87

    addikt

    Most kezdtem el, egyelőre ott tartok, hogy az első heliket megnéztem, meg beleugrottam a teleportba, kilőttem a hajóban a stalkereket...
    Egyelőre tetszik és mivel mindkét előző résszel toltam, ezért gondoltam bevállalom a veterán fokozatot. Hát mikor lementem az üregbe, hogy felhozzam az egyik srác csomagjait, nem bírtam kilőni a kurva snork mutánsokat!!! Telepumpáltam őket shotival, de így se nagyon bírtam velük (azért akármennyire mutánsok, az ólmot élőlényként nem bírhatják ennyire). Úgyhogy lehet le kellene vennem, mert zárt térben gyilkos ellenük. Megkarmol és el is vérzel 10 sec alatt.
    Eddig elég sok artifact került a horgomra, azt hittem kevesebb lesz benne. Habár kaptam értük pénzt és össze is jött pikk pakk 10k, javításra, fejlesztésre el is ment rohadt gyorsan.
    Az lenne a kérdésem a sokat látott játékosokhoz, hogy hosszú távon milyen fegyvert és ruhát érdemes fejleszteni, mert nem akarok úgy járni, hogy elköltöm a pénzt fejlesztésre és utána meg találok valami olyat fegyót, ami kenterbe veri. Most egy kis AK-t használok, amit a sráctól kértem el a küldiért cserébe :K
    Plusz lenne még egy olyan kérdésem, hogy az artikat érdemes tartogatni vagy adjam el és úgyis találok másikat. Egyelőre csak két hely van az övemen nekik, egy -2 radiationt és egy +2 health regenerationt +2 radiationt használok. Illetve mi a különbség a health regeneration és a wound healing között a gyakrolatban? Az utóbbi a vérzést csillapítja? (Ilyen artim is van azért kérdezem, hogy melyik az előnyösebb)

Új hozzászólás Aktív témák