Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
Srácok, segítsetek légy szi', mert szétvet az ideg!
Lent vagyok az X-18 laborban és keresem a dokumentumokat. Egyet megtaláltam egy öltözőben az szekrények mellett volt a földön. A másikat pedig, egy terem ahol burákban kísérleti alanyok vannak, lépcső visz egy irodába, vagy a másik oldalon ahol emelkedő kis folyosó visz egy másik kis irodába, ezek közül ez egyikben találtam meg. Még kell keresnem, lementem a legalsó szintre is, mert úgy emlékeztem ott lesz egy halott tudósnál, de nincs és az ott lévő kis irodában sincs. Már vagy 20x végig jártam mindent, nem találom.
Vakon vagyok mint "Stivi".
Esetleg volna tipp, hogy merre keressem? Tudom így elég nehéz, de hátha valaki emlékszik rá.
Nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Szép állapotú Wireless Xbox Stereo Headset
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

shield