Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
Aarpok
üzenetére
nálam sztem már a 2. után megjelentek, és bár otthagytam őket egy plafonon keresztül távozással, mehetek visssza, mert felvettem egy küldit leviathan(?)tól, hogy hozzak el neki valami félkész(?) fegyvert, amit ott fejlesztettek.
oda kéne neki adnom a gausst, amit a monolitostól szedtem el pripjatyban, kardán úgyis csak szívbajt kap tőle, megjavítani nem tudják, letenni nem tudom, csak hurcolom magammal.(#10102) Antonius1978: pedig tuti nálad lesz valami galiba, elvégre én tudtam folytatni a mentéseddel a játékot, pedig én még bele is psikáltam néhol a mod lelkivilágába
(vagy lehet hogy ezzel pont megjavítottam
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V155-15API - Ryzen 5 I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(vagy lehet hogy ezzel pont megjavítottam
)
shield