-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Aarpok
üzenetére
Nos az en AKSM-em vagy mi a csuda a neve, amit az elejen kapunk, en azt kedveltem meg

1 szepseghibaja van csak, hogy nem lehet tavcsovet szerelni ra, esetleg egy lezeres celzot, de az engem valahogy idegesit, sokkal jobban lovok ha a sajat celzorendszeren at kukucskalok, csinaltam jopar fejlovest vele.Es a mocsarbol mar teljesen felfejlesztve hoztam at, szep volt a programozotol hogy megengedte hogy teljesen felfejlesszuk
Az AKM es AK 103 epp 1 hajszalnyival sebez tobbet, de az is lehet hogy csak azert, mert hozzajuk mar kaptam kezikonyvet.Tetszik meg a dobtaras 7,62-es geppuska is, 75 loszerrel.
Hasznal valaki geppuskakat ?
Pl SAW, vagy M60 ? Az M60 lehet a legdurvabb, de nem tudom hogy ki tudja felfejleszteni...mintha Kardan tudna, de lehet a dobtaras 7,62-essel keverem...Melyik a simma AK Tactic ? Nem is emlekszem ilyen nevu fegyverre ? Az a fos-zold szinu
, vagy melyik ?UI : akkor jo ha az alap helyen van, egyik stalker azt mondta, hogy Pripjatyban az oriaskereknel, es mivel a szerszamok tekinteteben is jo helyet adtak meg a stalkerek, gondoltam hogy talan ott lesz, de az alap jatekban nem lehet odamenni asszem.
Aha, 10 ezredik HSZ, es meg jopofaskodtam is
Ha nekem is lesz olyan torkesem, en tuti hogy szalonnat fogok enni vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- Battlefield 6
- Garmin topik
- További aktív témák...
- ASUS VivoBook Max X541UVK i5-7200U 8GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce 920MX 2GB Windows 11
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -40% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Új OEM INTEL XEON E-1241V3/E-1270V3
- Eladó Sony CS-széria házimozi szett hibátlan működéssel, megkímélt állapotban
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield