Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Aarpok
üzenetére
Nos az en AKSM-em vagy mi a csuda a neve, amit az elejen kapunk, en azt kedveltem meg

1 szepseghibaja van csak, hogy nem lehet tavcsovet szerelni ra, esetleg egy lezeres celzot, de az engem valahogy idegesit, sokkal jobban lovok ha a sajat celzorendszeren at kukucskalok, csinaltam jopar fejlovest vele.Es a mocsarbol mar teljesen felfejlesztve hoztam at, szep volt a programozotol hogy megengedte hogy teljesen felfejlesszuk
Az AKM es AK 103 epp 1 hajszalnyival sebez tobbet, de az is lehet hogy csak azert, mert hozzajuk mar kaptam kezikonyvet.Tetszik meg a dobtaras 7,62-es geppuska is, 75 loszerrel.
Hasznal valaki geppuskakat ?
Pl SAW, vagy M60 ? Az M60 lehet a legdurvabb, de nem tudom hogy ki tudja felfejleszteni...mintha Kardan tudna, de lehet a dobtaras 7,62-essel keverem...Melyik a simma AK Tactic ? Nem is emlekszem ilyen nevu fegyverre ? Az a fos-zold szinu
, vagy melyik ?UI : akkor jo ha az alap helyen van, egyik stalker azt mondta, hogy Pripjatyban az oriaskereknel, es mivel a szerszamok tekinteteben is jo helyet adtak meg a stalkerek, gondoltam hogy talan ott lesz, de az alap jatekban nem lehet odamenni asszem.
Aha, 10 ezredik HSZ, es meg jopofaskodtam is
Ha nekem is lesz olyan torkesem, en tuti hogy szalonnat fogok enni vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V155-15API - Ryzen 5 I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

shield