- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Amazon Kindle
- Milyen monitort vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Aktív témák
-
Mennyibe is lesz ez az X800-as Card??
lightos 500 $ körül? :D
Ki foglya tudni ezt megvenni??
Max karácsonykor meghozza majd a jézuska ha írunk neki levelet...
LoL? :U -
ebron
tag
Nekem frankón megy(25-60 fps a multisamplingot kilőve), nem árt az AGP aperture size-t 256-ra vagy 512-re állítani neki.Úgy 4-es multisamplinggal is teljesen zökkenőmnetes...
-
Sundesz
addikt
Subsurface hack nincsen???
-
ody42
senior tag
na mi is erőlködtünk vele egyet a szobában, de azt írta ki, hogy : demo lost focus
az error logban meg valami Oxxxx shadert hiányolt :(
valakinek volt ilyen baja?
ja amúgy 640x480 multisampling 1 Rad.9600XT -
Bandit21
addikt
Én is vmi hasonlóra gondolok (21# ) mert érdekes h megy-megy ''rendesen'' 30FPS körül, és amikor jelenetváltás jön (ruby bemegy az ajtón, kijön vissza stb) akkor viszont teljesen megáll a kép, és utána megy tovább megint 30FPS körül (a verekedős jelenetben 50-60-on! Ennek azért lehet örülni)
-
Raymond
titán
Az infok szerint az eredeti 3Dc-s demo is majdnem 250MB memoriat hasznal az X800-as kartyakon. 3Dc nelkul ez egy ''kicsit'' tobb...
OFF
Bandit21: Szerintem gyomlald ki egy kicsit az alairasod mielott valamelyik moderator megszolna. :P
ON -
Bandit21
addikt
Na, most őrülök meg.
Mint láttátok, délután lefuttattam, beírtam mit kaptam, Fraps-el stb. Azóta még akkor megnéztem 800*600-ban, majd gép kikapcs és hello.
Most este kapcsoltam be újra, elindítom, elkezd tölteni és midnenféle hibaüzenet, bármi nélkül kidob az asztalra. De az égvilágon semmit se ír. Volt mát uninstall, reinstall, közbe restart, újra föl a peccs és mégis ugyanez van. Na ha vki okos ezt magyarázza el nekem h hogy a túróba lehet ez. Nem akarom éjjel-nappal nézegetni de idegesít ha ilyen dolgok vannak. A géphez senki nem nyúlt azóta. -
Peat;)
veterán
Akinek nem megy a driverben minden alkalmazásvezérelt kell hogy legyen. Ha nem ez a baj passz.
-
Horny256
senior tag
A töltést elkezdi aztán kidob valami hibával!
-
Tithian
őstag
DX9b-t feltettem még egyszer, de nem az a baj.
Minden DX9-es program gond nélkül fut.
Adok egy error.log-ot, hátha valaki többet ért belőle, mint én:
[SSGenericAPI_D3D.cpp] (line 1312): No D3D Error message. You might be specifying more than one component on a source register.[qGlow.ssh] (line 1015): Error creating Pixel Shader
[SSGenericAPI_D3D.cpp] (line 1312): No D3D Error message. You might be specifying more than one component on a source register.[qTextureLit.ssh] (line 224): Error creating Pixel Shader
[SSGenericAPI_D3D.cpp] (line 1312): No D3D Error message. You might be specifying more than one component on a source register.[qTextureLit.ssh] (line 279): Error creating Pixel Shader
[Main.cpp] (line 894): Exception caught - BAD NEWS!
[Szerkesztve] -
Skica
őstag
9600Pro is megy igen igen akadozva de nézhető.
-
Tithian
őstag
Próbáltam 56.72-n, semmi sem történt.
Most 60.60-nal eljut a töltőképernyőig, aztán ''Error creating Pixel Shader'', s kilép.
AGP Aperture = 256MB, Multisampletype = 1, 640x480 beállítva, mégem megy az 5900XT-n.
Nektek milyen beállításokkal megy? -
Karex
senior tag
Van itt valaki, aki 5900xt-vel próbálta? Itt még el is indul, de vagy iszonyatos textúrahibák+1fps, vagy textúrahibák nélküli 1fps. :))
-
Peat;)
veterán
Van a végefel pár rész ahol szinte megáll a kép amit nem értek igazán. Nem hinném hogy a vga a baja, neked 1giga ramod van, ha azzal is beakad lehet beleraktak egy lassító részt?! hogy úgy érezzük kell nekünk az x800? Vagy a vga-n kevés neki a 128mb? Passz, a vége nekem gyanús az biztos..(elején ahol jön a csaj ott van az a repülő mögötte és tök folyamatos a kép ,a végén pedig ott szinte ledermed a kép csak a hapekot mutatja/ná a repülővel, nem hinném hogy a hímnemű jóval több poligonból állna))
-
sziszegő
senior tag
Na mindjárt kiprószálom:) De tököndöföm magam ha nem megy sirályul :)
-
X800XT
csendes tag
Lemértem antialiasing nélkül is (multisampling=1), így 28.2 lett az fps átlag.
max. 87, min 2... :) -
Peat;)
veterán
Nincs fenn frapsom, de 9800np-vel(alapon!!) az elején (csak 512 ramom van) nagyon akad, végiggörgetem a képeket utána elindítom teljesen nézhető a nagy része! Sajna vannak olyan részek is ahol csak pár fps lehet:( Csak akkor hal be a kártya amikor a hapek meg a csaj egyszerre van a képen+ egy-két nindzsa.Meg amikor nagy tér kerül be a kamerába. Egyedül a csaj teljesen jó sebességgel mozog. Amikor verekedik ott is tűrhető. Ilyen játékok még jó ideig nem lesznek mégis meg bírja mozgatni egy 9800-as(pl. árnyék nélkül, meg kicsit vissza a részletesség 1/3-a már mennie kéne a demonak simán szerintem)! Tehát 1-2 év múlva kell csak cserélni ha akkor még játszok.
Egy megjegyzés: ennyi poligonszám mellett van értelme az élsimításnak? Mert szerintem nem...(egyébként ha bekapcsolom a driverben nekem nem indül el, 4.4 catalyst)
Van egy olyan gyanúm, hogy 256 mb-os 9800xt-n teljesen tűrhető lehet, vagy nem:) . De a memória az nagyon kell nekije. -
X800XT
csendes tag
D3D Frapsal mérve:
1024x768: átlag: 22.85 fps
max. 50 fps, min. 1 fps... :)
P4-3.06@3.4G, 2x512MB Hynix D43 PC3200(296Mhz), ATi Radeon 9800pro 128MB default értékeken, Windows XP SP1 + Omega 2.5.36b
nem írtam át semmit sem a sushi.iniben, teljesen default, csak a patch van rajta!
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Tényleg, mindenki írjon már be átlageredményelket!!!
-
biker
nagyúr
thnx
-
Drizzt
nagyúr
És mennyivel megy ez x800 pron\xt-n???
-
engusz
veterán
(1)
Letöltöd az ATI Ruby demo-ját. [L]http://www2.ati.com/misc/demos/ATI-X800-DoubleCross-Demo-v1.0.exe[/L]
(2)
(a) Ha ATI kártyád van akkor letöltöd mellé ezt: [L]http://zsoltii.srv.hu/rubywrapper.zip[/L].
(b) Ha nVidia-d van, akkor pedig ezt: [L]http://www.users.on.net/triforce/ruby/NV3xRuby.zip[/L].
(3)
Ha kész a letöltés, akkor feltelepíted a demót, majd a 2-es pontban leírtakból a megfelelő csomagolt fájlban lévő fájlokat bemásolod a megadott helyre. Mindegyiknek van saját readme-je, olvasd el őket, abban benne van minden. -
ody42
senior tag
Ejj, ha belegondolok, hogy én ezt a demót majd kábé két év múlva fogom saját videókarival megnézni :(
-
Peat;)
veterán
Egy überlámernek leírná valaki miket honnan kell letölteni, és aztán mit kell csinálni? Köszke:)
-
Bandit21
addikt
2004-05-08 15:56:30 - SushiDX
Frames: 3190 - Time: 100032ms - Avg: 31.889 - Min: 2 - Max: 95
Control Panel, ''alkalmazás szerint. Radlinker 432/371 a gép alapon A crack readme szerint a sushi.ini-ben átírtam a multisamplet ''1''-re, így nem volt élsimítás, de élvezhető volt 1024-ben!!!
Bár azt a min 2FPS-t nem értem uais néha ugrott akkorát a végefelé h csak na. Sztem ott a kártyán lévő mem a kevés amúgy, mert néha ugrik, aztán megy tovább. FÉLELMETES!!!
Ja és nem csaltam, a végén ahogy bejött a piros ati LOGO rögtön kinyomtam a FRAPs-ot pedig ha 1 kicsit tovább hagyom 100FPS-en...csak az nem jó semmire. -
engusz
veterán
Eddig a két alkalomból kétszer reset-elt a gépem. :(
-
Ruzso
tag
elküldöm a gépet
hátha akkor elég erős lesz és elfut
-
Lala77
tag
Kitömöríted a demo könyvtárába ezeket a cuccokat.
Én most az exe-t vadászom... valaki egy linket pls! -
Viewsonic
aktív tag
Hogy kell elindítani? mert nemvágom..
-
Macccy
senior tag
Húvazze' !!! Megy! Besza*tam! De az X800-hoz képest sajnos hiányzik belőle 2 feature és így nincsenek azok a szép fények és glow effeketek, meg amikor közeli van a Ribi ;] -ről akkor a szája alatt pixeles az árnyék széle. Gondolom a SmartShader új verziója finomítaná, bár őszintén fogalmam nincs.
Kicsit mintha szaggatna néhol :DDD ...
Gép: ATi Radeon 9700 128 / AthlonXP 1600+ / 768 DDR -
engusz
veterán
FX 5900XT-n elindul a töltés, de hibával kivág. :) Poén lenne, ha a következő ''szeretetcsomag'' orvosolná ezt is. :)
-
sziszegő
senior tag
És hogy ment a 9800-on a demo? Hány FPS stb?
-
XeeN
senior tag
Az ismert Demót lefuttathatjuk bármely DX9-es Radeonon:
Ehhez csak ez kell: [L]http://zsoltii.srv.hu/rubywrapper.zip[/L]
Moderátor bácsi légyszíves javítsd át a topic címét! :)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest