- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amazon Kindle
Aktív témák
-
Bandit21
addikt
Én is vmi hasonlóra gondolok (21# ) mert érdekes h megy-megy ''rendesen'' 30FPS körül, és amikor jelenetváltás jön (ruby bemegy az ajtón, kijön vissza stb) akkor viszont teljesen megáll a kép, és utána megy tovább megint 30FPS körül (a verekedős jelenetben 50-60-on! Ennek azért lehet örülni)
-
Bandit21
addikt
Na, most őrülök meg.
Mint láttátok, délután lefuttattam, beírtam mit kaptam, Fraps-el stb. Azóta még akkor megnéztem 800*600-ban, majd gép kikapcs és hello.
Most este kapcsoltam be újra, elindítom, elkezd tölteni és midnenféle hibaüzenet, bármi nélkül kidob az asztalra. De az égvilágon semmit se ír. Volt mát uninstall, reinstall, közbe restart, újra föl a peccs és mégis ugyanez van. Na ha vki okos ezt magyarázza el nekem h hogy a túróba lehet ez. Nem akarom éjjel-nappal nézegetni de idegesít ha ilyen dolgok vannak. A géphez senki nem nyúlt azóta. -
Bandit21
addikt
2004-05-08 15:56:30 - SushiDX
Frames: 3190 - Time: 100032ms - Avg: 31.889 - Min: 2 - Max: 95
Control Panel, ''alkalmazás szerint. Radlinker 432/371 a gép alapon A crack readme szerint a sushi.ini-ben átírtam a multisamplet ''1''-re, így nem volt élsimítás, de élvezhető volt 1024-ben!!!
Bár azt a min 2FPS-t nem értem uais néha ugrott akkorát a végefelé h csak na. Sztem ott a kártyán lévő mem a kevés amúgy, mert néha ugrik, aztán megy tovább. FÉLELMETES!!!
Ja és nem csaltam, a végén ahogy bejött a piros ati LOGO rögtön kinyomtam a FRAPs-ot pedig ha 1 kicsit tovább hagyom 100FPS-en...csak az nem jó semmire.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Bestbuy játékok
- Ford topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest