Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Otthoni időjárás-állomás
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Akinek nem megy a driverben minden alkalmazásvezérelt kell hogy legyen. Ha nem ez a baj passz.
-
Peat;)
veterán
Van a végefel pár rész ahol szinte megáll a kép amit nem értek igazán. Nem hinném hogy a vga a baja, neked 1giga ramod van, ha azzal is beakad lehet beleraktak egy lassító részt?! hogy úgy érezzük kell nekünk az x800? Vagy a vga-n kevés neki a 128mb? Passz, a vége nekem gyanús az biztos..(elején ahol jön a csaj ott van az a repülő mögötte és tök folyamatos a kép ,a végén pedig ott szinte ledermed a kép csak a hapekot mutatja/ná a repülővel, nem hinném hogy a hímnemű jóval több poligonból állna))
-
Peat;)
veterán
Nincs fenn frapsom, de 9800np-vel(alapon!!) az elején (csak 512 ramom van) nagyon akad, végiggörgetem a képeket utána elindítom teljesen nézhető a nagy része! Sajna vannak olyan részek is ahol csak pár fps lehet:( Csak akkor hal be a kártya amikor a hapek meg a csaj egyszerre van a képen+ egy-két nindzsa.Meg amikor nagy tér kerül be a kamerába. Egyedül a csaj teljesen jó sebességgel mozog. Amikor verekedik ott is tűrhető. Ilyen játékok még jó ideig nem lesznek mégis meg bírja mozgatni egy 9800-as(pl. árnyék nélkül, meg kicsit vissza a részletesség 1/3-a már mennie kéne a demonak simán szerintem)! Tehát 1-2 év múlva kell csak cserélni ha akkor még játszok.
Egy megjegyzés: ennyi poligonszám mellett van értelme az élsimításnak? Mert szerintem nem...(egyébként ha bekapcsolom a driverben nekem nem indül el, 4.4 catalyst)
Van egy olyan gyanúm, hogy 256 mb-os 9800xt-n teljesen tűrhető lehet, vagy nem:) . De a memória az nagyon kell nekije. -
Peat;)
veterán
Egy überlámernek leírná valaki miket honnan kell letölteni, és aztán mit kell csinálni? Köszke:)
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Milyen TV-t vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- League of Legends
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest