Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Akinek nem megy a driverben minden alkalmazásvezérelt kell hogy legyen. Ha nem ez a baj passz.
-
Peat;)
veterán
Van a végefel pár rész ahol szinte megáll a kép amit nem értek igazán. Nem hinném hogy a vga a baja, neked 1giga ramod van, ha azzal is beakad lehet beleraktak egy lassító részt?! hogy úgy érezzük kell nekünk az x800? Vagy a vga-n kevés neki a 128mb? Passz, a vége nekem gyanús az biztos..(elején ahol jön a csaj ott van az a repülő mögötte és tök folyamatos a kép ,a végén pedig ott szinte ledermed a kép csak a hapekot mutatja/ná a repülővel, nem hinném hogy a hímnemű jóval több poligonból állna))
-
Peat;)
veterán
Nincs fenn frapsom, de 9800np-vel(alapon!!) az elején (csak 512 ramom van) nagyon akad, végiggörgetem a képeket utána elindítom teljesen nézhető a nagy része! Sajna vannak olyan részek is ahol csak pár fps lehet:( Csak akkor hal be a kártya amikor a hapek meg a csaj egyszerre van a képen+ egy-két nindzsa.Meg amikor nagy tér kerül be a kamerába. Egyedül a csaj teljesen jó sebességgel mozog. Amikor verekedik ott is tűrhető. Ilyen játékok még jó ideig nem lesznek mégis meg bírja mozgatni egy 9800-as(pl. árnyék nélkül, meg kicsit vissza a részletesség 1/3-a már mennie kéne a demonak simán szerintem)! Tehát 1-2 év múlva kell csak cserélni ha akkor még játszok.
Egy megjegyzés: ennyi poligonszám mellett van értelme az élsimításnak? Mert szerintem nem...(egyébként ha bekapcsolom a driverben nekem nem indül el, 4.4 catalyst)
Van egy olyan gyanúm, hogy 256 mb-os 9800xt-n teljesen tűrhető lehet, vagy nem:) . De a memória az nagyon kell nekije. -
Peat;)
veterán
Egy überlámernek leírná valaki miket honnan kell letölteni, és aztán mit kell csinálni? Köszke:)
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest