Aktív témák
-
Tithian
őstag
DX9b-t feltettem még egyszer, de nem az a baj.
Minden DX9-es program gond nélkül fut.
Adok egy error.log-ot, hátha valaki többet ért belőle, mint én:
[SSGenericAPI_D3D.cpp] (line 1312): No D3D Error message. You might be specifying more than one component on a source register.[qGlow.ssh] (line 1015): Error creating Pixel Shader
[SSGenericAPI_D3D.cpp] (line 1312): No D3D Error message. You might be specifying more than one component on a source register.[qTextureLit.ssh] (line 224): Error creating Pixel Shader
[SSGenericAPI_D3D.cpp] (line 1312): No D3D Error message. You might be specifying more than one component on a source register.[qTextureLit.ssh] (line 279): Error creating Pixel Shader
[Main.cpp] (line 894): Exception caught - BAD NEWS!
[Szerkesztve] -
Tithian
őstag
Próbáltam 56.72-n, semmi sem történt.
Most 60.60-nal eljut a töltőképernyőig, aztán ''Error creating Pixel Shader'', s kilép.
AGP Aperture = 256MB, Multisampletype = 1, 640x480 beállítva, mégem megy az 5900XT-n.
Nektek milyen beállításokkal megy?
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- Hálózati / IP kamera
- Renault, Dacia topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hegesztés topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest