- OLED monitor topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovesz82
tag
válasz
Gubek-Einste #23973 üzenetére
Tudnátok konkrét adaptert ajánlani amin tuti megy a 60 mbit? Köszönöm.
-
Igel
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #23973 üzenetére
Ki/be kapcsolás többször is, találtam rajta egy WPS reset gombot, azt is kipróbáltam, no effect.
Megpróbáltam újra telepíteni, de ekkor a routert se találta a gép - ezért firmware-el nem is próbálkoztam már.
(Ez azért külön vicces, mert a LAN működik - gondolom csak átfut rajta a kimeneti vezetékes porthoz.)
A ledek közül egyedül az on/off és az ethernet port világít (amin keresztül a LAN megy a PC-be. Ellenben már a router működésének helyességét mutató System led sem világít - no persze a wireless, a wps és usb led sem.
Panelban van, de itt ülök mellette, szóval nem jelgyengeségről van szó, annál ez komolyabbnak tűnik.
Szóval jelet sem szór, s noha nem ismerem az inSSIDer/Wifi Analyzer-t, de rájuk kerestem, s mintha csak létező csatornákat vizsgálnának, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad T14s Gen2 Core i5-1135G7/16GB RAM/512GB SSD/14" FULL HD IPS kijelző
- ASUS TUF Gaming FX505DT
- ALKALMI VÉTEL : AORUS GAMER laptop /// 17" 2K 240 HZ /// i7 13700H /// 16GB DDR5 /// RTX 4070 8GB
- Huawei watch GT5
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged