Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kovesz82

tag

válasz Gubek-Einste #23984 üzenetére

érdekes, mert sokszor megvan a 40 Mbit, de sokszor csak 10-12 van meg. ez mitől lehet? beállítások ugyan azok, semmi változás nincsen. A laptop ugyan azon a helyen van, sehol máshol. nem értem az egészet, miért van ez így. lényegében ugyan ezt a sebességet elérte a belső wifi is nyugodtan alaphangon, szóval sok értelme nem volt ennek az adapternek. Mindegy, most működik, ez van. szerintem azért a 40 se rossz, ahhoz képest, hogy előtte 15 volt. ÉRdekes a telefon mindig viszi a 40-et. bárhol.
    amit ajánlottatok adaptert az külső, nekem jobb lenne, amit a laptoppal együtt tudok hordozgatni körbe körbe bármikor. Ez nem túl jó, hogy van egy külső dolog és arra van rákötve a laptop. az annyira nem tetszik nekem.
    azért köszönöm nektek a sok tanácsot.
    még egy lenne. A belső wifi kártyát ki lehet cserélni egy laptopban egy 300 Mbitesre? hol tudok ez iránt érdeklődni? nézegettem már a neten, de nem igazán találtam semmit ezzel kapcsolatban, de ez lenne a legjobb megoldás. Ez egy HP 630-as laptop különben. vagy ez típustól függ, nem olyan mint egy asztali PC hogy bármikor lehet benne bármit cserélni?

Új hozzászólás Aktív témák