-
PROHARDVER!
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovesz82
tag
válasz
Gubek-Einste #23984 üzenetére
érdekes, mert sokszor megvan a 40 Mbit, de sokszor csak 10-12 van meg. ez mitől lehet? beállítások ugyan azok, semmi változás nincsen. A laptop ugyan azon a helyen van, sehol máshol. nem értem az egészet, miért van ez így. lényegében ugyan ezt a sebességet elérte a belső wifi is nyugodtan alaphangon, szóval sok értelme nem volt ennek az adapternek. Mindegy, most működik, ez van. szerintem azért a 40 se rossz, ahhoz képest, hogy előtte 15 volt. ÉRdekes a telefon mindig viszi a 40-et. bárhol.
amit ajánlottatok adaptert az külső, nekem jobb lenne, amit a laptoppal együtt tudok hordozgatni körbe körbe bármikor. Ez nem túl jó, hogy van egy külső dolog és arra van rákötve a laptop. az annyira nem tetszik nekem.
azért köszönöm nektek a sok tanácsot.
még egy lenne. A belső wifi kártyát ki lehet cserélni egy laptopban egy 300 Mbitesre? hol tudok ez iránt érdeklődni? nézegettem már a neten, de nem igazán találtam semmit ezzel kapcsolatban, de ez lenne a legjobb megoldás. Ez egy HP 630-as laptop különben. vagy ez típustól függ, nem olyan mint egy asztali PC hogy bármikor lehet benne bármit cserélni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest