- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
-
PROHARDVER!
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovesz82
tag
válasz
Gubek-Einste #23984 üzenetére
érdekes, mert sokszor megvan a 40 Mbit, de sokszor csak 10-12 van meg. ez mitől lehet? beállítások ugyan azok, semmi változás nincsen. A laptop ugyan azon a helyen van, sehol máshol. nem értem az egészet, miért van ez így. lényegében ugyan ezt a sebességet elérte a belső wifi is nyugodtan alaphangon, szóval sok értelme nem volt ennek az adapternek. Mindegy, most működik, ez van. szerintem azért a 40 se rossz, ahhoz képest, hogy előtte 15 volt. ÉRdekes a telefon mindig viszi a 40-et. bárhol.
amit ajánlottatok adaptert az külső, nekem jobb lenne, amit a laptoppal együtt tudok hordozgatni körbe körbe bármikor. Ez nem túl jó, hogy van egy külső dolog és arra van rákötve a laptop. az annyira nem tetszik nekem.
azért köszönöm nektek a sok tanácsot.
még egy lenne. A belső wifi kártyát ki lehet cserélni egy laptopban egy 300 Mbitesre? hol tudok ez iránt érdeklődni? nézegettem már a neten, de nem igazán találtam semmit ezzel kapcsolatban, de ez lenne a legjobb megoldás. Ez egy HP 630-as laptop különben. vagy ez típustól függ, nem olyan mint egy asztali PC hogy bármikor lehet benne bármit cserélni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Nintendo Switch 2
- Motoros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Okosórával is készül a HMD
- Star Trek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged