- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Célegyenesben a Yettel TV
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
KerryVTR #16834 üzenetére
Nekem a 2019-es Illegals buli is nagy élmény volt a Rockmaratonon, önmagában az, hogy Phil hangján szóltak a Pantera dalok, olyat dobott rajta. A hangulat meg adta magát. Még az se zavart senkit, hogy bitang rosszul játszott a zenekar, néztem akkortájt a Vörös Attila féle tribute bandával videót, azok minden tekintetben ezerszer jobbak. Lettek volna, ha velük van Phil Anselmo.
Viszont első estére betenni azt a numetal bandát, csak mert Vörös Attila játszik benne. Értem én, hogy az előzenekarnak nem kell ugyanolyannak lennie, de egy Pantera koncerten az előzenekarnak is lehet töke. A másnapi előzenekart se ismerem, de a tagok alapján ígéretesebb. Egyébként tuti friss banda mindkettő.
Én bevágtam volna simán a Stonedirt-öt valamelyik napra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gitáros topic
- HTPC (házimozi PC) topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest