- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Acer notebook topic
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Amik tudjak a folyoson atmenest az is ha jol emelekszem 60-70 centre szolnak de nem ugy kell elkepzelni hogy egyenesen atmegy hanem cikcakban. Valamiert tudja hogy folyosoban van es nem fordul vissza mint a butabbik ami ket harom cikcakk utan visszafordulhat.
pocok az kell sarkokra azert de nagy ivekre sem art akkor is ha lesulyeszted. De ezt ne tedd meg csak par nap hasznalat utan amikor mar latord hogy nem kovetkezik be kulonleges esemeny a kabel menten. Nekem meg ket het mulva is eljottek problemak pl eles kanyarba elment siman de a fordulasnal elkezdett kaparni es kikaparta fuvet pl. Sullyesztes utan nagy macera valtoztatni.
-
qqzs
őstag
Nem kell leasni. En egy elektromos orrfuresszel vagtam neki rest es abba belenyomkodtam kb par centi melyen. Szellozteto ott kapja el ahol ez a par centi lekopott es a vezetek feljott. Emiatt most ugy szelloztettem hogy korberaktam a vezetek menten lecekkel.
mindketto atmegy a teraszon csak zavarni fog amikor a teraszon nyirogtja a fuvet, minddenek nekimegy stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest