Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BBéci
legenda
Azért linkeltem a drágábbakat, mert ezt írtad:
"200k alatt külföldön sem kapsz ajánlott gépet, de legalább nem kell agyalnod melyiket válaszd, mert mind kb azonos szinten lesz."
Ami konkrétan nettó valótlanság.
Úgy látom, csak okoskodni és kötözködni tudsz, ezért megkérlek a jövőben ne reagálj a hozzászólásaimra! -
Kell hozzá internet, csak cloudon keresztül működik sajnos, ha nem így lenne, akkor egyszerűbb lenne integrálni otthonautomatizálási rendszerbe (így is lehet, csak nem local api-n, és kicsit bonyolult).
Mbtamas: első körben inkább a supportnak írj, lehet hogy összegabalyodtak kicsit a dolgok mqtt oldalon, és ki tudják bogozni.
-
A sárga foltok nem tápanyag hiány miatt vannak
, hanem egynyári perje miatt, illetve most cseréltem pengét a fűnyíróban (eléggé tépet már) ...
Sajnos a szomszéd kertje hozzánk lejt így idén kb 5 alkalommal folyt át tőle (nagyobb esőnél víz) és hát nála csak egynyári perje és muhar van... így kapunk ezekből rendesen...
műtrágyából meg ICLt használok azok jobbak mint a genezisbár tény, hogy 2-2,5 hónapja volt trágyázva így lassan azt sem árt
... meg megy majd rá biosol forte és prohumin
-
Csatolom a fotókat... Korábban minden nap ment 3 órát, most 4et megy kétnaponta... Sajnos így egyenetlen szóval most visszaallitom napi nyirasra egyik nap 2 kör másnap 1 kör. Plusz most ritkitom majd a szegély vágás.
Két dolog miatt foltos, az egyik hogy most nem egyenletes a vágás, a másik, hogy van benne foltokban egynyári perje...
-
Nekem kb 230nm- kell nyírnia. Automatikusan saját magának erre a területre 1,5 órát adott. Át állítottam 10-16.30-ig. Így most mindenhova el ér, és elég elfogadható a nyírási képe.
Ezt 2-3 részletben nyírja. 10-12óráig nyír, majd tölt. 13-15-ig nyír, majd ismét tölt. Befejezésként nyír egy fél órát. -
qqzs
őstag
Ket es fel ora keves. Nekem gy 500 as robot 600 at nyir napi 8 oraban. A ket es fel igazabol csak egy masfel lehet a tobbit tolton van.
Evente egyszer ketszer cserelek kest semmi bajom nincs veluk. Neha megelezem kis kezikoszoruvel. A linkelteket kinabol fel aron be lehet szerezni.
Barmilyen hasonlo keresztmetszetu kabel jo -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest