Hirdetés
- iPad topik
- Androidos tablet topic
- Gaming notebook topik
- Autós kamerák
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
PitLee
őstag
válasz
MaCS_70 #2890 üzenetére
Most nézegettem azt a facebook oldalt amit Gabesz87 írt, így már érthető lett pár dolog.
Én körbekerítettem egy régi kútgyűrűt nem akartam, hogy koccolással álljon meg.
Az odavezető vezetéket kb 3cm-re egymástól raktam, elvileg így figyelmen kívül kéne hagynia, de nem mindig teszi ami annyira nem baj, mert így az adott részeken többet van.
A facén írták, hogy másnál is előjött ez a probléma és a 2 vezetéket akár 1 tüske alá is lehet tenni, hogy az egyenáramos mágnesesteret kioltsa, így "biztosan" figyelmen kívül hagyja elvileg.Volt egy bejegyzés, hogy tesztelik, de elvileg 15cm re rakott vezeték folyosóként működik, ez érdekes lesz, mert a kezelésiben 120cm kell a vezetékek között, de gyanítom a faltenisz üzem mód miatt, nem két terület közötti átjárás miatt.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=23878397518420874&set=g.1276915319602293Itt volt az a telepítés is ahol egy 500m²-es modellt üzemeltek be és a kitolatás után a 180° fordulónál tényleg megtalálta a vezetéket, mert ezek szerint addig fordul amíg nem érzékeli, én nálam olyan határozott ez a fordulat azt hittem előre programozott, de ezek szerint nem.
Érdemes megkeresni a bejegyzést ott leírja hogy a dokkoló alatti vezeték nem nútjában van hanem kicsivel arrébb az segít a dokkolási problémán.
Videók
- kiállás
facebook- dokkolás
facebook- szegély
facebookUi:
Ma volt egy olyan, hogy töltőre menet elakadt, 2 x megpróbálta nem sikerült, majd kifordult és kb 1méteres sugarú ívvel kikerülte.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő