- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodrosjozsi
addikt
Frissítettem a szoftvert de elotte se találta a mobil app.
A terméket regisztráltam a gardena eszközeimhez és ott a sima bluetooth verziót írja, + ebben nincs WiFi csak bt.
És fel is ismeri az app de nem tud csatlakozni.
Nincs arra lehetőség, hogy a bluetooth funckiót valahogy elérjem? Akár egy reset gomb? -
pomk
őstag
Igen, fel kell venni.
#3007Alvin76
Nekem is van előkert. Az előkert és az RTK között van a házunk, a robot gond nélkül oda és vissza talál és elnavigál elől is. Szerintem nem lesz gond vele. Tedd oda, ahol a legkényelmesebb nektek. Bár a rajz alapján nem tudom milyen a kert, de nem lenne praktikusabb a tároló egyik vagy másik oldalára tenni a dokkolót? Úgy kevésbé lógna bele a középső nagy és egybefüggő területbe? Nem beszélve arról, hogy ha garázs nélkül használod akkor itt akár az időjárás / napsütés ellen is jobban védve lenne. -
Nem igazán hinném, hogy ez olyanoktól véd, akik Mammotion pdf-eket tanulmányoznak a lopás előtt
Ha lennének is ilyen tolvajok, eleve tudnák, hogy nincs sok értelme az egésznek (aktiválás, online követés, stb.. stb..). Akik ellen ez jó, azok nem fogják kiszedni, azt se tudják mi az, a robotot is csak azért vinnék el, mert szemre drágának tűnik.
-
WiZARD
veterán
Szerintem a probléma leginkább szabályozás/biztonság eredetű, biztos vagyok benne, hogy technológia oldalról megoldható lenne, legalábbis embert már tudtunk a holdra vinni, meg visszahozni...
Ez se véletlen van ennyire körbeépítve ráccsal - Husqvarna EdgeCut
Meg a Landroid is hasonló
-
Pont ezt akartam írni, csak aztán kitöröltem, mert nem akartam hosszú commentet
Szóval igen, a robotporszívóknál 1-2 éve elkezdődött az a trend, hogy a prémium modellek ki tudják oldalra tolni a mopot meg a kis 3-4 ágú forgó porlazító kefét. Valami ilyesmi lesz szerintem itt is a jövő, de úgy látszik ennél a gyártónál már a jelen, kár, hogy 3.5mFt
-
Az oda-vissza, egymást kioltó, láthatatlan vezetékszakasz két szálát szerintem érdemes egy tüske alatt vezetni. Már csak azért is, mert kevesebb munka, kevesebb tüske kell hozzá. Meg aztán miért is tartanánk távolságot, ha egyszer a minél kevesebb a jobb?
A képen látható megoldás nálam változatlanul nem működik, de szerintem ha el is tudna indulni vele a gép, előbb-utóbb statisztikai alapon betalálna a két vezeték közé, ami sanszos, hogy megbolondítaná. Mindegy, kipróbáltam, visszaalakítottam a nálam működő és egyébként praktikus, sarok előtti konfigurációba.
MaCS
-
Tele vagyok ilyenekkel, de nem szeretem. Inkább hagyományosan zsugorcsövezek, de ettől függetlenül teljesen jó ez a megoldás is.
A "váltós" alternatív útvonalas megoldást én is használom.
Az 50 cm a dokkoló mögött nálam viszont stabilan elég -- bár szerintem maga a leírás is csak egy métert követel meg, amihez érdekes módon nem találok rajzot a leírásban. A 2 méter szerintem a dokkoló előtt kell, hogy meglegyen, hogy a hazaérkezés stabil legyen.
Külön érdekesség a korlát. A leírás a jobb oldalra teszi, mégis, egy csomó gyári képen is a bal oldalon van. Mindkettőnek lehet értelme, nálam a bal oldalra szerelés megoldott egy problémát.
MaCS
-
Lehet. Szerintem viszont nagyon nagy baj lenne, ha a felülről érkező víz (pláne garázs által szelektáltan) ártana a gépnek, bázisnak.
A fésűt én is leszereltem, de a gond nálam érdekes módon nem az offroadpályával volt, hanem azzal, hogy egészen komolytalan fűcsomók is megfutamodásra tudták kényszeríteni. Szoknya nélkül viszont már sokkal bátrabb, mindenen átgázol és imádja a buckázást.
MaCS
-
thamasz
senior tag
A valóságban (az én kertemben) meg 400m2 a rekord 11 óra alatt reggel 9 és este 8 között. Az átfedés miatt kb csak 10-12 cm nyír, kb középre veszi az előző sáv szélét, ezen még reszelhetnének. Sokat lassítanak a gyakori fordulók és a 3x szegély nyírás a végén. Így lesz az 1000m2- ből kevesebb mint a fele. Megpróbálok alakítani a zónáimon, hogy a napi 300m2 kb 6 órába beleférjen, és akkor 2 nap alatt végez a 600m2 területtel. Ha meg eső miatt napokig nem lehet nyírni, a nagy fűre marad a benzines.
-
thamasz
senior tag
Az eu oldalon a 2000-es és a 3000-es modellnek van ugyan menü pontja, de ha rámész, a részletek között már nem szerepelnek, nem rendelhetőek, így az adatlapjukat sem lehet megnézni. Csak az 1000-est, ami ugyan akkora aksival szerepel, mint a magyar oldalon a 2000-es.... A német fórumon olvastam, hogy a második aksival is használható seprő adapter nélkül is, és úgy duplázódik az üzemidő.
-
pomk
őstag
Meglepődnék, ha dobnának ki "lebutított" csomagot amely nem tartalmaz RTK-t és 4G modult.
Csak hogy ne kelljen másnak is keresni
, az iNavi az alábbi országokban érhető el jelenleg:
- Németország
- Franciaország
- Anglia (Észak Írország kivételével)
- Ausztria
- Hollandia
- Belgium
- Luxemburg
- Svájc -
mikrofon
veterán
A teszt reális. A gyakorlatban is így működik. A seprőfeltétes emelkedőn azzal lehet javítani kicsit ha visszavesszük a sebességet. Sokan próbálkoznak plusz súllyal de azzal az a baj, hogy egyenes terepen a súly az egy szem első kereket terheli így jobban benyomódik a fűbe és így kisebb egyenetlenségekben, nagyobb fűcsomóban könnyebben elakad.
-
-
mikrofon
veterán
Én ezt a márkát rendeltem a worx-omhoz évekig. Csak az amazon-ról mikor éppen kedvezményes volt a duplacsomag. Jól tette a dolgát. Nekem mindig akkor kellett cserélni mikor egy kint felejtett gallyra vagy egyéb tárgyra rá menet. Olyankor meg mindegy hogy ez vagy a gyári volt rajta, úgyis kicsorbult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest