Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PitLee
őstag
Arra voltam kíváncsi, hogy ha van például két 400m² területed, akkor azt már nem engedi az app, mert a max korlát 700m² ?
A másik észrevétel
Van egy területed ami bruttó 800m², a géped korlátja meg max 700m², tehát gondolom én már a körbejárás során azt az üzenetet kapod, hogy a térképezés sikertelen, de ha no go zónákat kivennéd akkor meg 600m² lenne csak .
Yuka manual
"When mapping, the system will estimate the area.
Please ensure that the area is not more than the upper limit
(See Technical Specifications for more information),
or the task area mapping will fail."Persze ha felosztod zónákra és úgy veszed ki a tereptárgyakat akkor "no problem".
-
PitLee
őstag
Köszi !
Tegnap még nézegette a "vasakat" az Ecovacs is szembejött.
Pont azon agyaltam, hogy a kizárást meglehet-e ejteni a körbejárás előtt, mert valaki belefuthat olyanba, hogy a bruttó terület nagyobb az engedélyeztél, de kizárásokkal meg alatta van.
A zónákat egybe számolja ? -
PitLee
őstag
A területen most meglepődtem, mert kb bruttó 1300m², de ház, melléképületek és a "kacatok" kb ⅓ -át elfoglalják, így maradt kb 800m² az nem kicsi, én fejben valamiért a felére voltam beállva.
A Yuka mini 600 jelen ára, kb 370 már gondolkodóba ejt.
Egy akkumulátor upgrade nem tudom segítene e rajta vagy szoftveresen vannak letiltva a nagyobb területről ? -
PitLee
őstag
A nagyszüleimnél volna egy széttagolt
gyeprét felület, amit góré, kőkupac, és egyéb bisz-b@szok tarkítanak.
Nyírni nem tudom rendszeresen, ez megbosszulja magát, most volt a második kaszálás, de már ez is lábszár középig ért jócskán, magamban csak a "zöld pokolnak" hívom, mert örült sebességgel nő ott minden.A kaszától jobbra a friss növésű 2. kaszálás,
balra virágos folt az első kaszáláskor megmaradt méh legelő, benne pár fűszál ami kb 2x akkora. I love it.🙄
Így gondolkodok egy robot masinán, kézenfekvő volna a Parkside van aksi ect, de a drótot ott kihúzni az rémálom volna, így első blikkre, de olvasva "José történetét" lehet megérné, bedobni a sűrűjébe és oldja meg.
Ebből kifolyólag a drótnélküli verziókkal is szemezgettem.
Nézegettem a Yuka mini 600 és 800 -at a hivatalos oldalukon, elsőre csak aksi jött le különbségnek, de a magyar oldalon és a használatiban már a zónák száma is más mint a hivatalos oldalon, ott mindkettőre 15-15 zónát írnak a használatiban meg 10 és 5.
Speciel nincs ennyi zóna igényem csak észrevétel.A másik a lopás védelem az milyen szintű tesztelte valaki ?
A fűnyíróban van gondolom GPS és tippre a SIM is, mert így tudom elképzelni a biztonságát, hogy jelez ha elhagyta a területet és küldi a helyzet adatokat.A 4G és gondolom a köré épülő szolgáltatások az 50EUR/év, szokott lenni rá akció ?
-
PitLee
őstag
válasz
Anaconda #2738 üzenetére
Élezni szerintem úgy lehetne ahogy a favésőket.
Vagy befogni egy "kocsiba" ami tartja a szöget és valami kövön csiszi-csuszi.
Vagy lassú fordulatú széles kövön szintén megvezetett befogással megélezni.
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&sca_esv=b274b634e924a6d0&q=v%C3%A9s%C5%91+%C3%A9lez%C5%91&udm=2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Fűnyíró topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest