Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri Bátyó
addikt
+ Reggie0
Látom, nem értitek, hogy mire gondolok. A 8, vagy 16 chip egy modulon pont úgy fog működni a 64 bites csatornán, de ha ebből 6 vagy 12 lesz, az már nem.
Azért mondtam példának a VGA-t mert ott a 128, vagy 256 bites csatornán lehet 8, vagy 16 GB ram, de a 6, vagy 12 az 192 bitesen és ez a chipek száma miatt van. Nem lehet máshogy megcímezni. -
Geri Bátyó
addikt
Szerintem a memóriamoduloknál nem úgy megy, mint a prociknál, hogy letiltok 1-2 magot és úgy is jó. A modulok is olyanok, mint a VGA: ha kevesebb a chip, kisebb a sávszélesség. Ide spéci chipeket csináltak és azért limitált szerintem, mert nem tudják, hogy lesz-e kereslet rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Korai volt az öröm, sajnos nem jutnak majd el mindenhova a furcsa kapacitású DDR5-ös modulok.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest