- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Noctua-jubileum: 20 év, félmillió ingyenes rögzítőkészlet
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyogyito
csendes tag
válasz
.Oldman.
üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de nagy valószínűséggel nem lesz lehetőség USA shardról EU shardra költözni. Utána kérdezek a CM-eknél, de sejtem a választ.
Buildek: Cleric-el tolom, így arról tudok nyilatkozni: Solo levelingre a az inq + cabal + random tökéletes, viszonylag gyorsan öl, és ha nem mohó az ember ( nem húz be 5+ mobot ) akkor down time nélkül lehet tolni vele. De igazándiból én azt csinálom, hogy van három Lore-om, és a helyzetnek megfelelően váltogatom őket. Alapból a fenti kombóval megyek, de amint Rift közelébe érek, és vannak ott mások, már váltok is heal Lore-ra ( Sent + puri + ward ) és úgy vetem magam bele a csata sűrűjébe. Ugyanez instánál, ha látom hogy keresnek valahova tankot, vagy healert, Lore-t váltok, és már megyek is. A RIFT Soul rendszerének segítségével gyakorlatilag azt csinálsz, amit szeretnél, vagy amit a helyzet megkíván.
PvP-ről nem tudok nyilatkozni, de ott is heal Lore-al szoktam nyomulni.
Röviden ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák

- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest