- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Riasztó topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
goyo206
senior tag
válasz
Guccy75 #1993 üzenetére
Hsz-ed végében érzek némi megkérdőjelezendőt? Milyen magyar bajnokságra gondolsz?
A 2011-es évre még nincs kiírva hivatalos Magyar RBR Bajnokság!
Kisebb versenyek, kupák léteznek, ami ha szimpatikus nevezel, ha nem, akkor meg nem!
Mi köze van egymáshoz a kettőnek? Azért mert bonyolult egy versenyre nevezni, azért már nem lehet élvezni rajta a keresztbe autózást! Mi az összefüggés???
Mivel nem létező email címre elég nehézkes elküldeni egy nevezést, így gyanítom, rossz helyen "kapizsgáltál"! Szerintem már lefutott versenyre szerettél volna nevezni, de legegyszerűbb lesz, ha belinkeled!
Egyébként meg ahogy olvastam nézetedet, Neked a Francia Pluginra van szükséged (A Magyar Plugin csak az origi eredeti pályákat tartalmazza!)! Ott van millió pálya, millió autó, minden, mi szem szájnak ingere!
Majd meglátjuk, az mennyire nem lesz bonyolult! -
Gaz 78
aktív tag
válasz
Guccy75 #1993 üzenetére
Szívesen segítettem,örülök,hogy működik!
Az újonnan telepített pályákkal leggyakrabban a HARD és HARDCORE szobákban fogsz találkozni.Az ACRADE,EASY,MODERATE szobákban nem fogsz!Shakedown-ban a MLYNKY,STRYCKOVY OKRU,PTD RALLYSPRINT pályákon tudsz menni,a többin nem csak élesben.Élesben is meg lehet tanulni az új pályákat,csak először lassabb kocsival menj rajtuk.Telepítsd fel az exe file-okat azt próbáld ki HARD és HARADCORE szobákban az új pályákat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Robot fűnyírók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest