- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
Nekem ati félés van, de nemtom hogy ez számít-e valamit...
-
---Lasali---
Közösségépítő
Fú bszki de komplikáltok...
Én egy pár napig leállok a guberálással, míg megjön hozzá újra a kedvem... meg most kissé kezdek beteg lenni meg egyéb szal most úgy ahogy full nincs kedvem szenvedni semmivel.
Majd jelentkezem. -
---Lasali---
Közösségépítő
Szal valaki röviden... nézze meg azt a képet mitől lehet ilyen, és két szóba magyarázza el... mert mingyá kivágom az egészet...
-
---Lasali---
Közösségépítő
Na mostmá télleg elegem van az egészből...
Má annyit dugdosgattam... meg szenvedtem... másik gépről vnc vel ide oda... másik szoba, megnéz... kábel kijön, legfagy, nem ismeri föl, nincs rgb jel, kikapcsol, bekapcsol, ide dug oda dug... szal elegem van.... -
---Lasali---
Közösségépítő
Amúgy a TV az egy Panasonic 72centis, flat, 100hz-es, tavaly-az előtti évben pana ezeket árulta ilyen 100-150K-s magasságban, még talán mostis lehet ugyan ilyen kivitelekből új modelleket kapni.
Azt meg hogy fölismeri az RGB jelet, azt meg ki is írja, mondjuk azt meg már végképp nem értem hogy a 9800 pro-ra csatlakoztatva miért csak addig, amíg a windows föl nem áll...
[Szerkesztve] -
---Lasali---
Közösségépítő
Na hály all! Segítséget szeretnék kérni az alábbi problémában.
TV tuneres topic ból tanácsoltak át engem ide. Ott monda egyik tag hogy a távir ról rendeljek egy ilyen RGB-scart kábelt, mert majd azzal szebb képet tudok kicsikarni a tv ből mint amit az svideo-s összekötés produkál.
Aztán amire jutottam... Megjött a kábel... összedugdos... kaptam egy cd-t azon mindenféle cumókkal, elolvas, úgy tesz, aztán nem ért... szenved vagy 2-3 órát... aztán most ott vagyok hogy dvi-rgb átalakítóval bedugtam a kártyába a ezt a kábelt, aztán, a scart megy a tv be az egyes bemenetébe, a régebbi kártyán 9000 pro, ott felismeri a tv hogy RGB jel, az újabbikon, 9800pro-n csak amíg bootol a gép addig, utána csak sikok meg fekete kép meg minden egyéb.
Aztán próbáltam állogatni ezeket a megadott paramétereket amiket itt olvastam a topicba.:
640x480=640,61,64,99,480,6,7,35,13582,312
720x480=720,42,72,134,480,4,7,34,15246,41
720x576=720,40,72,96,576,13,3,37,14701,312
800x600=800,1,72,55,600,1,3,30,14718,312
Na ezek közül egyikse működik, csináltam is egy fotót a tv ről hogy miket csinál.
Szal ilyen szép a kép, és mindeközbe ez villodzik, vibrál ugrál meg mindenfélét csinál, ha a fenti felbontásokat stb-t variálom akkoris kb ezt mutatja, csak akkor esetleg máshol van a kép, vagy több van belőle, vagy jobban fut-vibrál stb stb...
Úgyhogy HELP! Mit csináljak?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest