- Prezentálta a Panther Lake-et az Intel
- Androidos tablet topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Házimozi belépő szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Melyik tápegységet vegyem?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dzsavermadar #2522 üzenetére
Akkor olvasd el még 1x, amit 2521-ben írtam.
Minek várjam meg, ha a végén kiderül, hogy amúgy is összetört és nem tudja folytatni? Ha összetört, arra más szabályok vonatkoznak alapból, azaz keményebb büntetés. Az nonszensz, hogy megvárjam és még azon felül is jól megbüntessenek.
"Talán a vétlennel is kéne törődni! "
Az, hogy a vétkes törődik-e a vétlennel az az ő magánügye, a bíróság meg csak a vétkessel tud foglalkozni büntetés címen.
Feri ezt a hsz-t nem értem, most egyszerűsítettünk egy csomó dolgot, nem bonyolítunk semmit. Csak vannak, akik minden lehetséges helyzetet előre le akarnak tudni, hát ez van... majd ha óvnak a bíróság úgyis dönt, aztán kész.
Rizspuffnak üzenem, hogy benne van a 2:01 a Pannóniaring pályában, csak nem akartam elkeseríteni senkit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipollo v1 mini 300 Mhs olcsón
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 16GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest