- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- CPU léghűtés kibeszélő
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KaraDani #2504 üzenetére
Dzsaver gyakorlatilag válaszolt azt hiszem. Ha valakinek sérülést okozol, akkor hiába állsz meg, az esemény kihatással lesz a továbbiakra, tehát Fair Play ide vagy oda, túl nagy bajt okozol, hogy ezzel kompenzálni lehessen. Sérülés alatt itt azt értem, hogy a másiknak ki kell állnia a boxba emiatt, mert pl. elhúz oldalra a kocsi.
Egy kis benyomódás az elején/hátulján az nem érdekes, ha megvárod, akkor a szabály ajánlása szerint nincs bünti. -
dzsavermadar
senior tag
válasz
KaraDani #2504 üzenetére
"9./d Balesetek, ütközések.
Ütközés fogalma: két autó fizikai kontaktusa a pályán. Kisebb koccanások megengedettek, amennyiben az autók nem sérülnek, nem történik baleset.
Baleset, ütközés amennyiben a vétlen fél egyensúlyt veszít, de nem sérül:
15 mp időbüntetés az adott futamon, amennyiben ezzel helyezés(eke)t veszít a vétlen fél, a harmadik félhez képest.
Baleset, ütközés amennyiben a vétlen felet kilöki, sérülést okoz: az adott futamon 20mp időbüntetés.
Baleset, ütközés amennyiben a vétlen kocsija annyira sérül, hogy nem tudja befejezni a futamot: a következő futamon 10 rajthelyes büntetés."Tehát, ha szerencséd van és mások nem előzik meg a baleset által, nincs bünti, ha meg igen, van bünti.
Egyelőre ez a válasz a kérdésedre.A sárga jelű sérüléshez nem tudok hozzászólni, mert megmondom őszintén, még észre sem vettem, hogy hol jelzi, meg milyen szintű sérülést okoz. Én még nagyon keveset gurultam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Warhammer 40.000
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Futás, futópályák
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Parfüm topik
- PlayStation 5
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest