Hirdetés
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
- Megérkezett a Dolby Vision 2
- IFA 2025: Játék mellett munkára is ajánlott az új kimaxolt Predator notebook
- A cache-rendszeren és a multiprocesszoron változtat az AMD-féle UDNA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos tablet topic
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
YakQzA
tag
válasz
Syrius XIX #2461 üzenetére
Tényleg nem akarok kötözködni,de a teherautós duplakuplungot ne keverjük már ide....
Szerintem mikor életedben először vezettél autót az sem ment elsőre tökéletesen.
Amúgy meg kár ezen vitázni. Ez egy ilyen játék. Ehhez kell alkalmazkodni.
A Grid után valóban nehéz volt irányítani. Viszont lassan mindenki ráérez erre is. Neked is menni fog ha gyakorlod kicsit. -
dzsavermadar
senior tag
válasz
Egy jó setup kell és mindjárt barátságosabb az autó viselkedése.
Én még nem tapasztaltam, de előbb utóbb csak bejön. Idő, akarat és türelem kérdése.
Ha ilyent nem tudok magamnak produkálni, akkor fogok kérni legalább fél kör előnyt, hogy a chatstop-nak hamarabb legyen vége, ne kelljen rám várni órákig.
A replay-ból egyelőre nem kell választani semmit, mert storno besorolás alatt van.Feri
csak annyit kap segítségekből, amennyit a szerver enged. Az meg le van írva a szabályzatban.Dani
Persze, hogy hatékonyabb a manuál váltó, de nem mindenki olyan ügyes, hogy használja.
Én például, ha még 1 db bill pluszt kéne használnom, belezavarodnék, az biztos.
Nekem ez az 5 db is sok. -
Szelep
senior tag
válasz
"Az autó ugyanolyan ütemben lassul akkor is, ha nem fékezek, csak elengedem a gázt, mintha fékezek is!"
Magas fékrásegítés gyanús a dolog...
Milyen segítségekkel mentél?
-
KaraDani
addikt
válasz
Nálam érdekes módon lehet választani automata és manuális váltás között, és manuálisan váltok, mert sokkal hatékonyabb, ha te automataváltóval vezetsz, akkor miről beszélünk ugyebár? Érdekes módon én 200-ról nem 400 méter alatt állok meg, és ahogy nézem más sem, de a mi rendszerünkben van a hiba biztosan
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Minecraft
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- RC modell földön, vízen, levegőben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- EAFC 25
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- JÁTÉKOS Asus NVIDIA 2gb Intel core i7-8550u 16gb ddr4 256gb ssd +1TB hdd win11
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Dell Precision 5530 / i7-8850h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- IPhone 13 Pro 256GB gyári független ÚJ akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest