Hirdetés
- Autóhifi
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen egeret válasszak?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
YakQzA
tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Tényleg nem akarok kötözködni,de a teherautós duplakuplungot ne keverjük már ide....
Szerintem mikor életedben először vezettél autót az sem ment elsőre tökéletesen.
Amúgy meg kár ezen vitázni. Ez egy ilyen játék. Ehhez kell alkalmazkodni.
A Grid után valóban nehéz volt irányítani. Viszont lassan mindenki ráérez erre is. Neked is menni fog ha gyakorlod kicsit. -
dzsavermadar
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Egy jó setup kell és mindjárt barátságosabb az autó viselkedése.

Én még nem tapasztaltam, de előbb utóbb csak bejön. Idő, akarat és türelem kérdése.
Ha ilyent nem tudok magamnak produkálni, akkor fogok kérni legalább fél kör előnyt, hogy a chatstop-nak hamarabb legyen vége, ne kelljen rám várni órákig.
A replay-ból egyelőre nem kell választani semmit, mert storno besorolás alatt van.
Feri
csak annyit kap segítségekből, amennyit a szerver enged. Az meg le van írva a szabályzatban.
Dani
Persze, hogy hatékonyabb a manuál váltó, de nem mindenki olyan ügyes, hogy használja.
Én például, ha még 1 db bill pluszt kéne használnom, belezavarodnék, az biztos.
Nekem ez az 5 db is sok.

-
Szelep
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
"Az autó ugyanolyan ütemben lassul akkor is, ha nem fékezek, csak elengedem a gázt, mintha fékezek is!"
Magas fékrásegítés gyanús a dolog...
Milyen segítségekkel mentél? 
-
KaraDani
addikt
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Nálam érdekes módon lehet választani automata és manuális váltás között, és manuálisan váltok, mert sokkal hatékonyabb, ha te automataváltóval vezetsz, akkor miről beszélünk ugyebár? Érdekes módon én 200-ról nem 400 méter alatt állok meg, és ahogy nézem más sem, de a mi rendszerünkben van a hiba biztosan

Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog zephyrus g15 4K kijelző
- ASUS ROG Flow X13 GAMER GV301QC-K6082T 13.4"120Hz Touch/3K Ryzen9 5900H 16/1TB SSD RTX3050, Üzletből
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 akár karácsonyra gyerek játékok
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.04.16. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Milyen segítségekkel mentél?