- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
Új hozzászólás Aktív témák
-
00roli00
aktív tag
válasz
dugojancsi #4300 üzenetére
Nagyon jó voltál, átverekedted magad Teden és Satanon, és végül rajtam. Nagy GR érte.
Én elfáradtam a végére, mert a visszapillantómat többet néztem egész versenyen mint előre.
De ez volt az eddigi legjobb futamom, nagyon élveztem. Big gr mindenkinek.Alig várom Dani összefoglalóját.
Dani: Végig a nyakamon voltak, de nem adtam a bőröm olcsón. Ha a többi futam is így sikerül, akkor egy szavam se lehet.
-
00roli00
aktív tag
Gyerekek ledobott, és nem látom mivan?
Akkor jó, már megijedtem.
-
00roli00
aktív tag
válasz
Satan_Claus #4212 üzenetére
Majd ha annyit mentél kormánnyal mint billel, akkor ilyet valszeg nem mondasz.
-
-
00roli00
aktív tag
Bazze, 4-en 1 tizeden belül! Há minnyá be*zarok.
-
00roli00
aktív tag
válasz
Satan_Claus #4156 üzenetére
Ha egy hibátlan pedálzatú momo-t be tudsz szerezni, az is megteszi sztem. Nekem volt, és szerettem. 270 fokot fordul csak, de az is elég.
-
00roli00
aktív tag
Az egészben az a legszebb, hogy én kaptam a pofámba Misát, meg Zodot is. Ja meg elöttük Zsombit izelítő gyanánt.
-
00roli00
aktív tag
válasz
Satan_Claus #4053 üzenetére
Ne vigyél szét , az miért jó? Még te is hibázol.
-
00roli00
aktív tag
válasz
dzsavermadar #3863 üzenetére
Szép. Vasárnapig ledolgozol belőle 1 mp-t.
-
00roli00
aktív tag
válasz
KaraDani #3850 üzenetére
Nem, ez így igaz ahogy mondod. Gázfröccsözéshez kétlábasnak kellene lenni, de azt most elkezdeni csak galibát csinálna. Van elég nélküle.
De egyszer el kell kezdeni.
Egyébként a kanyargós részen vannak olyan szar féktávok pl az a g*ci bal-jobbos buckás anyja ott mint a tojáshéjon szép hosszan tudok csak fékezni.
Na mindegy, ebben a formában nem egy bömbi pálya.Majd keresek egy full bömös ligát, ha vannak olyan állatok.
-
00roli00
aktív tag
válasz
#70869248 #3835 üzenetére
A hócipőm kivan.
Összes pályán nem mentem összes frontos vassal 50 kört, erre 10-15 kör után a Vectrával zúztam 39-et. Hát itt különösen előjön a bömös segge. Jó pár helyen ki akar törni, ami nem meglepő, csak féktávon ez elég gáz. Nem tudom megfelelően letapasztani, biztos az én hibám, meg az 5 gang nagyon kijön. Hosszúak az áttételek nagyon.
-
00roli00
aktív tag
Garázs témához annyit, hogy a multkor oscsiban verseny után mikor ujraindult a szeró, Yak az én garázsomban állt mellettem, /és nem én az övében
/ . Nethez valszeg nincs köze az egész mizériának.
Yak: A garázs bérleti díját még nem róttad le!
-
-
00roli00
aktív tag
Engem kivágott, és nem is látom már a szerót.
Ja ok, akkor a gubanc másnál van.
-
00roli00
aktív tag
válasz
#70869248 #3315 üzenetére
Nos, gyönyörűen terelgeted a bömbit gratula érte.
Kipbóbáltam a setupodat,...
Nem tudom milyen pedálzatod van, mert ezzel a fékbeállítással nekem folyton satuzott. Valszeg kéz van a lábad helyén is.
Illetve én vagyok nagyon falábú. Így nem marad más hátra, elballagok a yardra és leadom a jogsim. Sztem közveszély ahogy vezetek.
Ted-Mosby: Miért kell azonos fizika a gépek alá? Ettől nem lesz = a dolog. Pont az a szép ha esetleg a gyengébb verdákkal meg lehet szorongatni az erőseket. Amúgy sztem minden verdát közel azonos szintre lehet hozni. Csak még bénák vagyunk. Én jövőre is bömbizek,az biztos. Ti mehettek azonos fizikával, de a a bömbiét toljátok rá.
-
00roli00
aktív tag
válasz
#70869248 #3301 üzenetére
2:05-nél vagyok, semmi segítséget nem használok. Amúgy szeretek vele "szenvedni". Alap setuppal 2:03 alatt? Minden elismerésem.
Egyébként az a starter bütyi mit jelent?
/ja semmi komoly csak hang?/ Igen a bömbik köszörülése nekem is naon bejön.
A hangtuningot is szívesen elfogadnám...
-
00roli00
aktív tag
válasz
Sziszifeca #3207 üzenetére
Bömösre nem csinálnál egyet? De legjobb idő legyen ám..
-
00roli00
aktív tag
válasz
dzsavermadar #3041 üzenetére
Én megint kiugrottam, /zöldre/, és áthajtásost kaptam. Így inkább feladtam.
-
00roli00
aktív tag
válasz
dzsavermadar #3001 üzenetére
Nyomjad offban a versenyt, és akkor nem lesz unalmas.
-
00roli00
aktív tag
válasz
- = Zk = - #2887 üzenetére
Ne add fel!!!
Ég és föld a 2.
-
00roli00
aktív tag
Semmi gond. Azon a lejtőn alig van tapadása a bömös hátuljának,ezért nem tudtalak kikerülni.Láttam hogy elhajítod a vasat, de nem tudtam erősebben fékezni, mert én is repültem volna. Ez van.
(#2780) Ted-Mosby:Csak kitörölni, a patch-ben benne van az új?
Ja ok, megvan elolvastam
-
00roli00
aktív tag
Szerintem jó a szombati időmérő. Meg hogy 1 óra. Én vállalom a kör nevezését,de akkor is vissza kell néznetek.
És melyik a vb topik?
Köszi
-
00roli00
aktív tag
válasz
Syrius XIX #2370 üzenetére
Np. Én is küszködtem az autóval, de ne add fel. Most állítgattam ezt-azt és láss csodát egyből 2.15-öt elejét gurultam nüriben. Ráadásul egyedül vagyok bömbis.
-
00roli00
aktív tag
Megy most a szeró? Mert látom,csak nem tudok belépni. Jelszó után időtúllépés miatt nem enged be.
Lehet a jelszó nem jó, mert mindenre a csatlakozási idő nem jó-t dobja.
-
00roli00
aktív tag
Gyerekek, a matchmaker címet megadná valaki? Kitöröltem, és nem látok egy szerót se, ill a mienkre se tudok belépni valami időkorlát hiba miatt.
(#2219) N€T0X|N: semmilyen internetes frissítés nem elérhető, és akad is egy kicsit.
A jelszó jó volt, időorlát miatt nem tudtam belépni. Jelszó a tegnapi 02 véggel
-
00roli00
aktív tag
Mi a szervernév? Nem látom.
-
00roli00
aktív tag
válasz
dzsavermadar #2146 üzenetére
Egész jó vagyok bömbivel.
-
00roli00
aktív tag
Srácok, a beállításoknál a digitális fék/gáznak meg kitérésnek mi a jelentősége?
-
00roli00
aktív tag
válasz
dzsavermadar #637 üzenetére
Ha lesz szeró meglátjuk,és kösz.
-
00roli00
aktív tag
Hali srácok!
Megint megjött a kedvem a versnyzéshez...
Valamikor jövök én is csapatni ha lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest