Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATSSHD
csendes tag
hello mindenki!
tavaly az rft 2011-el ment a bajnokság nálunk, idén viszont az RFE Tyre pluginos Total 2012-vel megyünk, az lenne a kérdésem hogy a tyre plugin miatt egy rfactor restart után már a replayben a gumik kockák és mindenféle színűek, viszont én pedig szeretnék összefoglaló videokat készíteni! de nem tudom hogyan, mert így marha ronda
valakinek valami ötlet hogy lehetne normális a replay, mármint a gumik kinézete? köszi bármi ötlet jöhetez a 2 verzió nem müködik ennyit már tudok:
"rFactor\Plugins\RFE\Config\Ebben a mappában van egy RFETire.ini, ha ebben ezt a sort módosítod:
EnableLogFiles = true
Ha "true" helyett "false" szerepel itt, akkor a plugin nem logolja a gumiváltozásokat, a replay ezekből próbálja visszanyerni az infót, csak nem tudja. De ha így van akkor egyszerre csak egy félét fog megjeleníteni az autón.
2. lehetőség
Az rFactor/ReplayFridge/Plugins mappába is bemásolod az RFETire.dll-t a Plugins mappából.
Nekem ekkor is ugyanaz lett az eredmény, cserét nem mutat, de ez le is volt írva, hogy nem működik."
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
valakinek valami ötlet hogy lehetne normális a replay, mármint a gumik kinézete? köszi bármi ötlet jöhet